ZTK 14/15 2. Tur | Galatasaray 4-1 Torku Konyaspor | MS | 12 Şubat

Yener bardanın dediği gibi bu tarıkta tam balerinci tipi var.At kuyruğuda bi güzel yakışmış,taytıda ayağına geçirdimi ortadoğu ve balkanlarda number ten olur.Oğlum senin futbolda işin ne?

Tellesle birlikte oynarken iyiler ama onu geçmeyeyim. Bindirecek adam bulamayınca ne yapacağını bilmiyor birde eğitecek adam lazım kim eğitecek bu çocuğu sorsan hiç kimse.

Bu cocukta top sürüp adam gecmekten başka hiçbir meziyet yok. Yaşı 21. Olmaz bundan. Arda 19 yaşında liverpoolu paramparça yapmıştı.

güzel antrenman maci oldu , özelikle 2ci yari :)

sadece rakibi degil az kalsin benide uyutuyordu bizimkiler.

tumblr_n8b8qwv3L01r3gb3zo1_400.gif
Nerden buluyorsunuz kardeşim bunları.Stoklarlamı sınırlı?

Yaw bir saattir yazıyorum kimse görmüyor mu acep ? Sneijder'in eldiveninden nerde bulabilirim ?

Hayir biz genc alip da napcaz ? Alt Yapimiz zaten berbat, su andaki oyunculari bile gelistiremiyoruz, o zaman o gencecik cocuklar dan ne beklicez. Diger takimlar onlara üst düzey hocalar ile geliseleri icin ekstra ders veriyorlar, bizde diyelim bir yardimci antrönör varsa, onlarda, her mevk icin özel adamlar var.

Çeyrek final ilk maçı Fener maçından önce.Umarım evimizde olur.

Seribaşı: Galatasaray Fenerbahçe Bursaspor Sivasspor

Diğerleri : Gençlerbirliği Mersin İY Kayserispor Manisaspor

Manisa ciksa lokum olur. kayseriyede fitim.

fenere gencler gelsin ve ilk maclari ankarada olsun :)

erman her macta spiker olsun, resmen icimden geleni adam söylüyor ya

Kuralar haftaya Salı veya Çarşamba çekilecekmiş.Hem çeyrek final,hem yarı final maçları belli olacak.

Tebrikler Galatasaray'ım :)

Bu maçta biz 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullandıkmı.Bir ara maçın heyecanından uyumuşumda kaçırdım.Burak-Pandev den sonrasını göremedim.

Geri
Üst Alt