ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

Wesley sakatlanırsa hamza hocanın bütün kariyeri biter

Ben olsam Sneijder'i stada bile sokmam dinlendiririm evinde

Sneijder'e birşey olursa özür dilemesin. Madem Muslerayida oynat bari.

S.Bolat
Tarık Semih Hakan Telles
Dzemaili Yekta
Emre Sneijder Yasin
Pandev

Hakan ve Telles'i derbide 11'de bekliyordum {umuyordum daha doğrusu} Derbide Koray-Olcan oynayacak demektir savunmada

Kadro konusunda eleştirebileceğim tek şey Sneijder'in riske edilmesi, ne gerek var böyle önemsiz bir maçta.

Sneijder olası bir sakatlıkta 3 sezonluk GS kariyerinde hiç Kadıköy'e çıkamamış olacak.

Kaleye Alperenler başladım.Emre Çolak ,Pandev,Semih harici adam olmaması lazım

Yaptığı tam saçmalık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruma yok şaka gibi. Hayır bu maçlarda oynayıp alışmayacak hangi maçlarda olacak hocam bu iş...

Hayır "Ben Fenere saklıyorum. Hem başına bir şey gelmesin "diyebilirsin.

Ben de sana " Eee Sneijder" der konuyu kapatırım...

hamza hocanın fenerbahçelilik duyguları kabarmış
sneijderi şu maçta oynatmanın izahı yok

sinanıda almamış kadroya 10 dk oynatır.

sneijdere bir şey olursa çıkar basın toplantısında özür dilerim hata yaptım diye ağlar.

Sinan bu maçta da 11 başlamayacaksa A2 maçlarına cıkıp 3 gol atmasın artık..Sneijder ne ya :) Sakatlığı bırak yorulsa bile kötü

Hamza Hoca'nın bu kadro ile çıkarak ne yapmaya çalıştığını çözemedim. Sneijder'e falan birşey olur da Kadıköy'e çıkamazsa kariyeri biter haberi olsun. Neden böyle bir risk alınır anlayabilmiş değilim :red:

Korktuğum oldu ve Hamza Hoca yine bir önemsiz maçta Sneijder'i sahaya sürdü.

overkill olmus

saka gibi sneijder neden oynuyor mac eksikimi var da oynatiyor fener maci öncesi? sinan gene yok ilk 11 de hamza hoca senin derdin ne sinanla?

Garantilediğimiz maçlara bile As kadroya yakın çıkmıştık zaten.Bırak gençler oynasın Hamza Hoca.Yanına 2-3 tane Umut,Pandev,Emre tarzı adamları koy.

Geri
Üst Alt