ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

ideal 11 den kimse olmamalı (ideal 11 dedim la Mancini-Prandelli sağolsun ideal 11 kavramını unutmuştuk) gerekirse yenilelim ama oynatmayalım

Maç günü :o.

Sür yedekleri sahaya, derbi öncesi ariza cikmasin. Oynasinlar 90 dakika, zaten yattiklari yerden milyonlari cukkaliyorlar.

Aydin da sakat degilse oynasin, herif oynamadan sezonu bitirecek herhalde. Oh babam gel keyfim gel.

Aydin = worlds luckiest man

Sür yedekleri sahaya, derbi öncesi ariza cikmasin. Oynasinlar 90 dakika, zaten yattiklari yerden milyonlari cukkaliyorlar.

Aydin da sakat degilse oynasin, herif oynamadan sezonu bitirecek herhalde. Oh babam gel keyfim gel.

Aydin = worlds luckiest man

Katılıyorum. kaldı ki çok rahatsız edeceğini de sanmıyorum Manisa'nın.

Ama bence şu an kadroda olan bazı oyuncuların oynaması gerektiğini de düşünüyorum .
İlk aklıma gelen Bruma mesela...

Katılıyorum. kaldı ki çok rahatsız edeceğini de sanmıyorum Manisa'nın.

Ama bence şu an kadroda olan bazı oyuncuların oynaması gerektiğini de düşünüyorum .
İlk aklıma gelen Bruma mesela...

Abi bence Bruma zaten Fener macinda baslamamali, sonradan girerse daha etkili olur diye düsünüyorum. Oynasin bu macta da zaten gencecik cocuk bu mac 90 dakika oynasa nolacak.

Ilk 11 tahminim;
Sinan
Tarik, Semih, Hakan B, Telles
Yekta cemaili
Sinan G., Burak Emre
Pandev

Sneijder 1 dakika bile oynamamalı.
Böyle bir maç için nefes tüketmesi yazıktır ayıptır

Dzemaili diye bir babayiğit vardı oynar umarız

Aydin oynayacak diye okudum Twitter da , ulan kac zaman sonra yüzünü görecegiz unuttuk herifi resmen :asd:

Sneijder oynayacak diyolar kafayı mi yedi bu adam ?

..................Sinan............

..Tarık.....Koray....Hakan...Telles.......

..Bruma....Dzemali....Yekta....Sinan......

................Pandev.....Umut.......

Bence Semih - Balta oynar.

Passolig olmadan bu maca gidebilir miyim ?

muhtemel 11
....sinan
tarık...semih..hakanb telles
brum..hamit..yekta..yasin
...sneijder...umutb

diye okudum sabahki gazetede

Passoligin sitesinden Galatasaray Manisa macini sectim, mac biletinizi sadece passolig kartiyla satin alabilirsiniz diyor

Normal bilet alarak giriliyor. Milli maçlarda, kupa maçlarında Passolig olmasına gerek yok.

Geri
Üst Alt