ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

sinan brumadanda emreden de daha faydalı olur şu durumda.

sinanı bursaspor maçında oynatıp balçova maçında oynatmıyosan eleştirilirsin bu kadar basit.

balçova nedir ya ? ligde al 11de başlat demiyoruz kupada şans bulmalı bu çocuk diyoruz.

madem o kadar kötü oyuncu isteyen bir ton kulüp vardı o zaman gönderecekti hamza bey. şimdi şu maçta gol atamadı diye kötü futbolcu mu oldu ? oynayan brumanın kaç golü var ?

merak etmeyin sinan haftaya a2de yine kapakları takmaya devam edecektir. futbolu sadece gol atmış mı atmamış mı diye izleyenler için sinan kötü oyuncudur bu maçta.

fiziğiyle son vuruşlarıyla bruma emre ç telles gibi oyunculardan kat kat iyidir.

heyecana gerek yok fener maçı için doğru kadro budur;

ileri çıkamayız bu kadroyla iyi olur yeriz 3-4 tane

yazdım ben kadroyu renktaş zorlama

fantaziye gerek yok

fb maçı 11i

----------------muslera--------------

sabri-----cedcu-------balta----olcan

---------hamit--------selçuk--------

bruma--------sneijder---------yasin

----------------burak-----------------

şu an en iyi kadro budur saçmasapan işler yapmanın anlamı yok

tecrübe olarak da kalite olarak da balta stoperde olmalı

ortasahada hamit selçuk dışında defansif 3. adamı oynatmak teslim olmaktır

1 kere de korkarak çıkmayalım şu kadıköye

bu kadro iyi

senin kadronlada ilk golü yersek maç 6'ya gider.
senin kadroda golü geçtim pozisyona girme ihtimalimiz olmadığı gibi korkakça 1 futbol ile üstüste goller yiyeceğimiz açık

trabzonun 9 tane gol attığı manisaya karşı cemali iyi göründü diye 15 maç sonra en zor ve kritik deplasmanımızda 11de sahaya çıkaracak kadar gaza gelen 1 hocamız yoktur umarım

senin kadroda golü geçtim pozisyona girme ihtimalimiz olmadığı gibi korkakça 1 futbol ile üstüste goller yiyeceğimiz açık

trabzonun 9 tane gol attığı manisaya karşı cemali iyi göründü diye 15 maç sonra en zor ve kritik deplasmanımızda 11de sahaya çıkaracak kadar gaza gelen 1 hocamız yoktur umarım

3 forvetle elmander baros necati ile çıkıp pozisyona giremediğimizi de hatırlıyorum.

Eyvah hücumu düşünen bir takım olacakmış Kadıköy'de. Kesin kaybederiz.

inşallah seyirci küfür falan etmemiştir bir sonraki maç fenerle olabilir.

Geri
Üst Alt