ZTK 14/15 ÇF | Manisaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 15 Nisan

Çok şükür yabancı sınırı kalkıyor senelerdir zar zor 11 kişi çıkıyoruz maçlara. Yedek takımlarımız her sezon birbirinden beter.

Hocam haklısında ama Aysal efendi ve ekibi yüzünden çok transfer yapamayız. Kendisi yeteri kadar çöp topladı zaten. Bizim asıl planlamamız bonservisi birecek olan kaliteli oyunculara yönelmemiz olamsı lazım. Maxi Perirera gibi oyuncular.

Son düzenleme:
Şu maç saha aydınlatması sebebiyle bile israftan başka birşey değil yeminle. Lanet olsun bu futbolu oynatanlara.

Ben sabriyi takimda gormek istemiyorum isterse 10 tane asist yapsin. Sinirim bozuluyor herifi gorunce, Sac trasi bile batiyor herifin bana.

Hocam haklısında , Aysal efendi ve ekibi yüzünden çok transfer yapamayız. Kendisi yeteri kadar çöp topladı zaten. Bizim asıl planlamamızı bonservisi birecek olan kaliteli oyunculara yönelmemiz. Maxi Perirera gibi oyuncular.
Şu takımın yarısını göndersek benim için yeter. Nefret ediyorum bazı isimlerden.

cemali bu kadar vurdum duymaz bi adam varmi daha ya defol git dümbük

Şu Emre Ç'nin yılda 3 maç oynamasına ayar oluyorum. Satın gitsin.. Bu kafayla hiçbirşey olmaz.

Ehh dzemali limon sıktı maça,pandev dzemali 85 dakka yokları oynuyolar bşde bunlar için t.d eleştirilyor

Kaptanlık pazubandını EmreÇ takmış Allah'ım ölseydim de bu günleri görmeseydim...

Tarık'ın beyni çalışıyor demek Melo'yu anladığına göre.

Takimdaki 11 de en az 4 kisinin bariz gobegi var. Nasil takim lan bu

Bir de 3dk uzatma gösterdiler ya hakemler sadist midir nedir

Geri
Üst Alt