ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Bursasporu rahat yeneriz kupayı alırız :)

Sent from my SGH-I337M

Resmi olan her kupa kulübe değer ve prestij katar, ayrıca toplam kupa sayımızı ve diğer takımlarla olan farkı açarız, o yüzden özellike bu seneki ZTK için heyecanlıyım ve takımımın kazanmasını istiyorum, en son FT ile 2 kupalı bir sezonumuz olmuş, tekrarlayalım!

Resmi olan her kupa kulübe değer ve prestij katar, ayrıca toplam kupa sayımızı ve diğer takımlarla olan farkı açarız, o yüzden özellike bu seneki ZTK için heyecanlıyım ve takımımın kazanmasını istiyorum, en son FT ile 2 kupalı bir sezonumuz olmuş, tekrarlayalım!

Şampiyonluktan sonra daha güzel oluyor aynen,en son Uefa'yı aldığımız sezonda duble yapmışız.Bu fırsat kaçmasın artık.

zor maç kazanacağımızı sanmıyorum ama bir yandan da Galatasarayın final takımı olduğu aklıma geliyor.

Çifte kupa yakışır!
İnşallah alırız bu maçı güzel bir final olur sezon için.

sezonu cifte kupa ile kapattıkmıydı, ilk 18'den tek topcu yollanmaz, seneye cl'de 4 yerine 5 yer otururuz aşağı.

Sahaya cikacak 10 oyuncumuz belli, 11.isim sag kanatta Umut Bulut falan olmazsa iyi.

16.Türkiye Kupası

Konsantrasyon!

----------------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------------------
Sabri----------------------------------------Semih---------------------------------Hakan------------------------------------Telles
-----------------------------------------------------Melo----------------------Selcuk------------------------------------------------
Emre------------------------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------------------Yasin
-------------------------------------------------------------------Burak--------------------------------------------------------------

finallerin takımıyız ama bursa çok iyi takım...çok zor geçecek.

Geri
Üst Alt