ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Su takimda penaltida en cok guvendigim oyuncu emreC
Ben altyapimizdan cikip penalti kaciran oyuncu gormedim desem yeridir.

Penaltilarda tum altyapiya cektir karavana olmaz.

Aslinda fena vurmuyor ama laubali oldugu icin panenka falan vuruyor, bunahic gerek yok. Takimda bence en iyi penaltici kankiler. Balta da iyi vurur diye düsünüyorum, Balta da Ergün de gördügümüz rahatlik ve sogukkanlilik var. Tipatip ayni neredeyse :D

Bu maçı kazanamayız.

Ben Muslera hala nasıl olmaz orada kaldım. Demek yönetiminde çok umurunda değil bu maç ki Muslera'yı tutmak için birşey yapmamışlar. Futbolcuların hiç umrunda olmaz o zaman. Kaleye gelen topların alayı gol olur ve Bursa rahat kazanır maçı.

Şenol Güneş: Hak ederek şampiyonluk kazanmış olan Galatasaray'ı tebrik ediyorum....

Maç saatinde bir restoranda olmak zorundayım. Telefon açtım TV yokmuş. İnternetten izleyebilirim değil mi? ATV nin app nı indirdim.

Bu konuda deneyimi olan var mı?

Telefonun Android mi ? Android ise güzel bi program önereceğim internet bağlantın da iyiyse rahatça izlersin.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 11 dk.11 dakika önce

Selçuk İnan: Şampiyonluk kutlamalarını bile çifte kupa için yarıda kestik.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 10 dk.10 dakika önce

Selçuk İnan: Bursaspor'a çok büyük saygı duyuyoruz. Ancak bizim hedefimiz çifte kupa. Çok inandık.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 9 dk.9 dakika önce

Hamza Hamzaoğlu: Her iki takım da kupayı çok istiyor. Bununla yatıp, bununla kalkıyoruz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 7 dk.7 dakika önce

Şenol Güneş: Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Hak ettiler. Şampiyonlar Ligi'nde onlara başarılar diliyorum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 4 dk.4 dakika önce

Selçuk İnan: Muslera çok iyi bir kaleci. Ama finalde kalecimizin performansı Muslera'yı aratmayacaktır.

------------Sinan-------------
Sabri---Semih---Hakan---Telles
---------Melo--Selçuk---------
----Emre---Sneijder---Yasin---
------------Burak-------------
Bursa ağırlıklı bir oyun olabilir çünkü bu sene Bursanın oyun olarak ezildiği maçını izlemedim,Her zaman kafa kafaya hatta daha üstün oynadılar büyük takımlara dahi ancak akıllı bir oyun ve maçın temposunu yavaşlatarak bu maçı alabiliriz,daha tecrübeli ve finallere alışkın bir takımız Bursaya göre,şansları eşit görüyorum kalede Muslera olsa 1 adım öndeydik derdim.

Bir finalde bu kadar rahat relax olmak güzel bir duygu, kupayı alırsak bizden güzeli yok, kaybedersek hak etmiş bir takıma kaybedeceğiz, Bursa'ya kupa kaybetmek bizden çok şey götürmez.

3-1 / 4-2 falan yeneriz :D
galatasaray-kupasini-aldi-1194292.jpg

:D:D :D
galatasaray-kupasini-aldi-1194288.jpg

Sinan'a hic ama hic güvenmiyorum :/

Son düzenleme:
Bursa maçı bizden daha fazla istiyor. Bursaspor TV'ye bakıyorum. Adamlar çok ciddi hazırlanıyorlar.

bursa alırsa alsın

Bakalım bizim takım rehavete mi kapılmış yoksa maçı istiyor mu yarın ilk dakikalarda göreceğiz.
Burak - Selçuk falan yatışa geçmiştir muhtemelen Marrekech'de yudumlayacakları içkileri düşünüyorlardır.

Bursada stoper yokmuş Ozan stoper oynayacakmış. Bizde Muslera yok bol gol olur gibi bu maç.

Tamam Muslera yok biz de ama onlarda büyük bir defans problemi var serdar ve civelli olmayacağı için Ertuğrul gibi bir genci oynatacaklar galiba defansta bu tüm yapısını etkileyebilir..Ben umutluyum alabiliriz diyorum kupayı rahatça

Alırsak güzel olur çifte kupa ile kapatırız kaybedersekte Bursa'ya ve Şenol hocaya kupa gideceği için üzmez beni

Geri
Üst Alt