ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Bu tür talihsiz olaylar da sürekli Semih'in başına geliyor. Adamın başına gelmeyen kalmadı arada üzülüyorum valla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan yavsak erman melo yapsa ortaligin anasini aglatirsiniz. Bize yapilinca bunlara gerek yok degil mi alayiniz duzenin adami olmus it oglu itler

Senin duzeltecegin t9a koyim melo-emre nasil basardin

Meloyu çıkarmaya yüreği yetmez ki hamzanın kırmızı yemesini bekler devre olsa bile değiştirmez.galatasaray hocası olacak vasfı yok.

Bu bursa fazla havalanmış,kendilerini ne sanıyorsa.Kiminle dans ettiklerinin farkında değiller.

Telles orta açıyor içeride adam yok

Sener defansif olarak nasil rezil bir bek oldugunu yine gosteriyor. Ha ortalarini begenirim o ayri.

Bu maçtan anladığım kadarıyla Melo kesin gidici. Öylesine oynuyor

Bir de Telles orta açamıyorum asisti yok diyorlar adam orta acıyor icerde 1 tane adam yok. Sonra canerden kotu oluyor ne guzeel

★★★★

CGl_6XFUIAAvjEN.jpg:large

Aynen , Hamza'nın kontrol oyunu topu rakibe vermek. Kontrol oyunu pas ile olur. Takımın boyu çok uzun. Böyle pas yapamazsın. Ulan bunları ben görüyorum Hamza görmüyor.

Melo'yu çıkart Hamzaa

defansdan topu hemen öne sisir, top hemen hizli dönüyor bize karsi, zaten takim olarak cok yavas futbolcu dolu, ama nedense bütün sezon hamza efendi görmüyor, hala sisir topu öne

Öldürdün lan adamı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet Erman Sneijder Türkiye'yi çözmüş. Mesela fener ağlama buna çok iyi örnek.

Geri
Üst Alt