ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Bruma'yi kadro disi birakma fikri gercekten cok sacma, hocayi tebrik ediyorum. Ben olsam ikinci yariya hemen Emre'yi alarak baslardim, ilerleyen dakikalarda duruma göre Sinan'i alirdim ama Hamza hoca bunu yapmaz, prensleri Olcan ve Umut'a forma verir %100

Orta sahada 3 ön liberoyla oynuyoruz güya ama ne defansta saglam duruyorlar, ne adam kovaliyorlar, ne top kapiyorlar. Hicbirsey yok.

[TD="class: td-2 ng-binding"][/TD]
bruma kadro disi mi yoksa u21 avrupa sampiyonluga mi gitti?

Sabri çok umursamaz oynuyor. Telles açtığı ortalar ibretlik. Selçuk her zamanki gibi hiç bir b.k yapmıyor top kaybından başka. Hamit zaten çoktan futbolu bıraktı, fiziken bitik tecrübesiyle işimize yarıyor.

Yasin ve Sinan disinda kimse iyi degil..
sadece Telles'e yüklenmeyin..

"Yerli Dani Alves Şener" ile "yerli Iniesta Ozan Tufan"ı gören oldu mu? Bu adamların maçlarını izleyipte Galatasaray'a isteyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim. Sıradan 2 oyuncu.

Hayret ediyorum bazen Bilal, Şener gibi çöpleri nasıl isteyebiliriz. Medyanın şişirdiği balonlar. Galatasaray'a gelseler, yeni Tarık'lar Yekta'lar olacaklar.
Erciyes Bursa maçını falan izlersen sende istersin doğal yani.

Sağ bek
Sol bek
Stoper
Ortasaha
Sağ kanat
Forvet

Direk oynanacak 6 oyuncu lazım.

Kadrodan da en az 5-6 oyuncu gönderilmeli

Çok şişti kadro maaşlar da cabasi

Melo ikinci yarı sahada olmamalı. Sabri de boğazını sıkmasa haklı diyecektim. Orta saha yol geçen hanı iken ve kart peşinde koşarken Melo nun itiraz edecek durumu da yok. Ayrıca bu maç öyle rakibi çok boş bıraktığı da yoktu Sabri nin.
Hamza Hoca da ayar çekemezse bu oyunculara bırakıp gitsin bu saçmalıklar bir değil iki değil artık.

Bu macta suc Buraginmi mesela? Yada ortasahanin forvete olan koprunun olusmamasi. Kimse kosmuyor hamit haric o da sagda
Bilmiyorum fark ettin mi ama Burak her hava topunda timing hatası yaptı. Pres yapmadı. Golüde yanlışıkla attı. Adını bile duymadım bir 20-25 dk. Nasıl olurda şu Burak'ı savuna biliyorsun anlam veremiyorum.

Şener ve ozan çöp bize hiçbirşey katmazlar, fernandao iyi ama daha iyisi bulunabilir.

Hamza'cım sen bu kadroyu Şampiyonlar Ligi için yeterli görüyorsan daha birşey demiyorum. Paspas olup gelince hiç özür dileme. Melo da böyle sorumsuz oynayacaksa durmasın hiç. Zaten leşçuk bir halta yaramıyor orta saha bomboş kalır. Defansımız desen evlere şenlik. Adamların her gelişi gollük pozisyon oluyor.

-----------------------------Nando--------------------------------
---Maxi-----------Chedjou-------------Stoper-----------Fuchs---
----------------------Boateng-----DeJong-------------------------
-----Yasin--------------------Wesley------------------Konoplyanka-
-------------------------------Forvet--------------------------------

Telles konusunda kararsizdim fakat bugün cok net görüldü ki Galatasaray'da oynayacak kalitede degil (hos o kalitede olmayan bi ton topcu var bizde)

Sana tüm sevgilerimi iletiyorum fatih terim tellesi tonla paraya aldirdigin icin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Telles, Mancini döneminde geldi

yasin öztekin inanılmaz top oynuyor, 1 kişi ayak uydursa goller bulabiliriz.

ilginçtir tüm transfer dedikoduları da sol açık neredeyse, bence yana yana sağ açık aramalıyız yasin bayağı götürecek gibi solu

Al çolakı çıkar meloyu çek hamiti ortaya bol bol pas yap 5 tane döşe gel şu Bursanın oğlanlarına

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan bari gole sevinin be ayıp be ayıp ulan başlayacam ergenliklerinize elde bu var arkadaş ister beğenin ister beğenmeyin bende çoğuna çoğu zaman çok kızıyorum ama kadroda bunlar var azıcık destek olun neredeyse gol attık diye küfür edeceksiniz 38 yaşındayım bu forumdaki kadar memnuniyetsiz taraftar topluluğu görmedim ne verelim size ortaya karışık,Pep ,Messi,Ronaldo yapalım mı

Sana noluyor lan? Sevinmedim anlamına mı geliyor bu dediğim.

Golü kim atarsa atsın ya Galatasaray kazanır ya da Galatasaray kaybeder.

Ister Burak olsun ister x şahıs banane kim atarsa atsın golü. Herkesin bu herifi tek savunduğu nokta "ama bu kadar su kadar gol atıyor".

Ehh böyle savunuyorsanız bu adamı benim de sezonun şampiyonluk yolunda en önemli haftalarında bu adamdan gol beklemem doğal değil mi???

Adamin tek "iyi" olduğu şeyi de görmüyorsak kendisinden istediğim gibi eleştiririm sana ne kardeşim.

Geri
Üst Alt