ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Bursa Ertugrul ve Samil'in stoper oynadigi son mac olan Kasimpasa macinda 5 gol yemis

serdar aziz cezalı adamların stoperi yok, gol yemeyen takım kimliğimizden cıkıp eski atabildiğince atan ve yiyen takım kimliğine geçmeliyiz :D

HRAL

Yasin - Sneijder - Bruma

Melo - Hamit

Telles - Semih - Hakan B. - Sabri

Muslera

2. yarida Sinan Gümüs girmesini isterdim ama büyük ihtimalle Umut Bulut olacak

Gsde Sinan niye oynamiyor, 2 macta izleme sansim oldu. Bal yapamayan ari Brumadan Aydindan cok daha iyi oyuncu. Cok farkli özellikleri var.

Gsde Muslera yok. Sinan oynar. Bursanin defansi cok kötü. Bol gollü mac olur, Bursa kupayi alir diye düsünüyorum.

Muslera oynucak mal mal haberlere inanmayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bursa'da Ertuğrul-Şamil tandemi olacak.Bizde de Sinan.Durumlar dengede.Yediğimizden bir fazlasını atacağız artık.

Yeni yönetim ciddi ciddi Muslera'nın milli takıma gitmesine müsade ettiyse mazbata falan almasın hiç gerek yok :red:

Yav kazaniriz. 2 yersek 3 atarız rahat olun. Birşeyin ucunda kupa varsa Galatasaray'dan başka favori yoktur. ;)

Wesley Sneijder varsa orada kupadan ümit kesilmez. Reyis bu kupayı al gel.

muslera olmadığı için bursa çok avantajlı ama biz de finallerin takımıyız.sinana rağmen kazanıcaz inşallah.

Kesin gol yeriz 2 tane. 3 tane atarsak maç bizim. Uzarsa maçı kaybederiz.

Geri
Üst Alt