ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Muslera'nın oynayamaması TFF'nin başka bir skandalı dünya futbolunda bir haber cahil Umut Bulut kılıklı yüzde 50'nin temsili mağara sürüsü.

Sacmaliga gel.

Bi Hazirlik Maci icin Muslerayi kupa finalinde oynatamayacagiz.

Bu Mantikla bakarsak, Suarez de CL Finalini kacirmali.

CL Finali nereee ZTK Finali nereee diyebilirisiniz, ama mantiken ikisinde de ayni durum söz konusu.

Kesin mi Muslera'nin oynamayacagi? Gitt mi Uruguay'a?

Nando hocası ile konusabilirdi, hazırlık macı icin resmi macı es gecmek saçmalık.

Dedigin gibi Suarez neden alınmadı ??

Bence Nando sorunu anlatamadı. Belliki oda gitmek istemiş.

Suarez de gitti mi?

Gittiyse eyvallah, gitmeyip de CL Finali icin kaldiysa, Yönetime, TFF'ye ve Uruguay Federasyonuna yaziklar olsun.

Musleranin olmamasi = Kupa Bursaspor'un.

Suarez'in başka bir durumu varmış. Cezalıymış sanırım, ama emin değilim.

Ali Palabıyık'ın PTT Play-Off yarı finali var bugün.Cüneyt de ŞL finali yönetecek.Kime verecekleri merak konusu.Bugün belli olur herhalde.

bu kadar gevşeklik iyi değil ağır idman yüklemesi lazım hamza hoca sonuçta ucunda bir kupa var ondan sonra ne yapıyolarsa yapsınlar 2 ay

dün antrenman yaptı ki bizimkiler...bugün akşam ve yarın da yaparlar...olur biter..

----------Sinan-----------
Sabri--Semih-Hakan--Alex
---------Melo--Emre-------
Yasin---Sneijder----Bruma
-----------Burak-----------

Bülent duruma göre şekil alır.Bakalım nasıl yönetecek.

Şenol Hoca stoperde Ertuğrul-Şamil ikilisine şans verirse defans zayıf olur.Ozan'ı stopere çekip Bekir'i orta saha oynatmaya kalkarsa orta saha zayıflar.Keşke Muslera olsaydı o zaman rahat alırdık.Harun'un iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Sneijder'in bombalaması lazım.Burak efendi de kıpırdasın bir zahmet.

Bülent duruma göre şekil alır.Bakalım nasıl yönetecek.

Şenol Hoca stoperde Ertuğrul-Şamil ikilisine şans verirse defans zayıf olur.Ozan'ı stopere çekip Bekir'i orta saha oynatmaya kalkarsa orta saha zayıflar.Keşke Muslera olsaydı o zaman rahat alırdık.Harun'un iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Sneijder'in bombalaması lazım.Burak efendi de kıpırdasın bir zahmet.

1-0 falan bitmez bu maç banko üst,+7 bile oynanabilir.

1-0 falan bitmez bu maç banko üst,+7 bile oynanabilir.

Bizimkiler kalede Sinan var diye Gençlerbirliği maçında daha dikkatli defans yapmışlardı.Nitekim net pozisyon vermedik.Bu maçta da öyle olacağını düşünüyorum.Ayrıca Sinan'da da gelişme var.Her ne kadar geçen maç hatalı gol yese de tedirgin görüntüsü yok artık.En fazla 2 gol yeriz diye düşünüyorum.+7 zor bence,uzatmalara kalırsak bir ihtimal olabilir.

Yasin ve Sneijder'in sahne alması lazım.Bursa geçenki Konya maçındaki gibi oynarsa yeneriz.

Tahmini iddaa oranları

Bursaspor:2,55
Beraberlik:3,00
Galatasaray:2,10

Tek maç olur büyük ihtimal

Geri
Üst Alt