ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Tabi ki haklısın,anektod sadece.Türkiye Kupası çeyrek finallerinde,finallerinde falan kaybettiğimiz maçların turların çoğu penaltılar.Geçen yıl da Süper Kupa'yı penaltılarla kaybettik.Penaltılara kalınca aha diyoruz gittik. :D

Yok ya kaybetmeyelim alalım öyle deme.Kupa kupadır. :D

yenilirsek belki gercekler daha net görülürdü ama bunun icin takım yenilsin diyemiyorum, neticede Galatasaray, gercekler görülmeyecek ama yapcak birsey yok. yenelim tabi :)

yenilirsek belki gercekler daha net görülürdü ama bunun icin takım yenilsin diyemiyorum, neticede Galatasaray, gercekler görülmeyecek ama yapcak birsey yok. yenelim tabi :)

Yenilsek de görülmeyecek,şampiyon olduk ayağına unutulacak bu maç.Zaten her halükarda ayvayı yiyeceğiz,kupayla yiyelim bari. :D

1 maçlığına Bilica'yı çağırıp penaltı noktasını kazmak suretiyle Bursa'nın son penaltısını kaçırmasını sağlayabiliriz :ka19:

Hiç unutmam Fb 1-0 öndeydi dakika da 60'lı bir şeylerdi.Orta saha mücadelesi gibi geçiyordu maç,Bjk tek pozisyon yakalamıştı o da penaltı olmuştu.Bursa ile Fb şampiyonluk yarışındaydı.Bobo sırf penaltı noktasının çukurluğundan dolayı kaçırmıştı,top sekmişti kaleye giderken,Volkan için rahat bir top olmuştu.O top girse çok büyük ihtimal 1-1 bitecekti maç,Bursa da şampiyonluğu son haftaya kalmadan ilan edecekti belki de.Bakarsın ya adalete,Bursa şampiyon da oldu o sezon. :D

Hiç unutmam Fb 1-0 öndeydi dakika da 60'lı bir şeylerdi.Orta saha mücadelesi gibi geçiyordu maç,Bjk tek pozisyon yakalamıştı o da penaltı olmuştu.Bursa ile Fb şampiyonluk yarışındaydı.Bobo sırf penaltı noktasının çukurluğundan dolayı kaçırmıştı,top sekmişti kaleye giderken,Volkan için rahat bir top olmuştu.O top girse çok büyük ihtimal 1-1 bitecekti maç,Bursa da şampiyonluğu son haftaya kalmadan ilan edecekti belki de.Bakarsın ya adalete,Bursa şampiyon da oldu o sezon. :D
Benim hafızam pek iyi değil sadece kazdığını hatırlıyorum penaltı kaçtı mı kaçmadı mı ondan bile haberim yok :asd2:

Fener'e zaten hep oluyor bu. Play-off'u çıkardılar sırf şansları olsun diye, tarihin en büyük ezikliklerinden birini yaşattık. Allah'ın sopası yok.

penaltılara kalırsak sırayla sneijder,selçuk,emre ç,melo,telles kullansın yekta.sabri falan kullanırsa tabi kaybederiz penaltıları

yektaya kesinlikle melodan daha çok güvenirim. Melo penaltı atmayı gerçekten bilmiyo.. Fatih Terim Selçuk, Burak dururken ne akla hizmet penaltıcı yaptı anlamak güç. Ordaki hesap ümit davala misali sakin olmasıydı ama melo kaleciyi yatıramıyo ki

Bence bizim kadrodaki en iyi penaltıcılar

Selcuk
Sneijder
Burak
Emre
H.balta (yekta, melo, sabri vs pek farketmez)

Yenilsek de görülmeyecek,şampiyon olduk ayağına unutulacak bu maç.Zaten her halükarda ayvayı yiyeceğiz,kupayla yiyelim bari. :D

ne diyelim artık, ihtimallere kaldık. hocanın rüyaya ak sakallı bir dayı girip, kadroyu dağıt hocaaa, bu kadro senin ecelin olacak derse, o anki gt korkusu ile aklı basına gelir belki :)

yektaya kesinlikle melodan daha çok güvenirim. Melo penaltı atmayı gerçekten bilmiyo.. Fatih Terim Selçuk, Burak dururken ne akla hizmet penaltıcı yaptı anlamak güç. Ordaki hesap ümit davala misali sakin olmasıydı ama melo kaleciyi yatıramıyo ki

Selcuk
Sneijder
Burak
Emre
Emre bence iyi değil soğukkanlılığını koruyamıyor. Sivas maçında kaleci biraz sağlam tutsaydı elini, kaçırırdı.

Benim hafızam pek iyi değil sadece kazdığını hatırlıyorum penaltı kaçtı mı kaçmadı mı ondan bile haberim yok :asd2:

Fener'e zaten hep oluyor bu. Play-off'u çıkardılar sırf şansları olsun diye, tarihin en büyük ezikliklerinden birini yaşattık. Allah'ın sopası yok.

Yok bayağı bir deşti penaltı noktasını,sonradan ayaklarıyla basıp düzeltseler bile bayağı çukurlaşmıştı,top sekerek gitti zaten Volkan rahat kurtarmıştı.Fb de o maçı 1-0 kazanmıştı.Bursa o maçtan önce 5 puan önüneydi Fener'in,Fb kazandı 2'ye düşmüştü işte.Berabere bitse 4 olacaktı.Bayağı konuşuldu bu durum benim de bu konularda hafızam iyidir ondan hatırlıyorum. :D

Play-off saçma sapan bir şey ama sezon başında çıkarıldı Lig Tv için.Orada Fb'nin kollandığını düşünmüyorum.Kollanan Lig Tv oldu.

Kalecisiz oynayacağımız için pek umutlu olmadığım olamadığım maçtır :red: Formamızı giyer izleriz yine o ayrı konu :asd22:

Penaltılara kalırsa Bursa kazanır.Kaç yıldır Galatasaray'ı takip ediyorum Uefa finali dışında penaltılarda şansımızın yaver gittiğini görmedim.

Aynen 4'te 1.

2001 Türkiye Kupası: Fener'e penaltılarla elendik.
2005 Türkiye Kupası: Trabzon'u penaltılarla eledik.
2009 Türkiye Kupası : Sivas'a penaltılarla elendik.
2014 Süper Kupa: Fener'e penaltılarla yenildik.

Penaltılara kalırsak sıra Burak,Selçuk,Sneijder,Emre,Hamit,Melo,Balta olmalı.

edit:Geçen sene Antep BB'yi penaltılar elemiştik bir de.5'te 2 oldu.

Son düzenleme:
Aynen 4'te 1.

2001 Türkiye Kupası: Fener'e penaltılarla elendik.
2005 Türkiye Kupası: Trabzon'u penaltılarla eledik.
2009 Türkiye Kupası : Sivas'a penaltılarla elendik.
2014 Süper Kupa: Fener'e penaltılarla yenildik.

Penaltılara kalırsak sıra Burak,Selçuk,Sneijder,Emre,Hamit,Melo,Balta olmalı.

2000 öncesi daha felaket.1998 finalinde Bjk'ye penaltılarla,ondan 1 sene önce de Gençlerbirliği 30-40 tane penaltı atılmıştı toplam kaybetmiştik.Daha da eskiye gidersek bir sürü var penaltılarla elendiğimiz.

Selcuk
Sneijder
Burak
Emre

Melo atamiyor evet ama Yekta mi???

Sanirim yazin Süper Kupadaki penaltisini hatirlamiyorsun. Herif topu kaleciye yuvarladi resmen.

Geri
Üst Alt