- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Pek sut attirmamak lazim
tapatalk kullanılarak gönderildi
tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre ve Telles yerine başkaları atsın. Mesela HAKAN BALTA ve de Burak Ypenaltılara kalırsak sırayla sneijder,selçuk,emre ç,melo,telles kullansın yekta.sabri falan kullanırsa tabi kaybederiz penaltıları
Emre ve Telles yerine başkaları atsın. Mesela HAKAN BALTA ve de Burak Y
Norveç 1, İsveç 1-2, Danimarka 2, Brezilya 2, MLS, Arjantin, U20 DK falan var. Onlarla kombin yapar oynar bizim millet merak etme.
Aslında cidden rezil bir durum. İnsanları zorla illegale yönlendiriyorlar.
1 maçlığına Bilica'yı çağırıp penaltı noktasını kazmak suretiyle Bursa'nın son penaltısını kaçırmasını sağlayabiliriz :ka19:Muslera olsa banko 1 tane çıkarır derdik işte.Bakalım über kalecimiz Bolat ne yapacak?
Tabi ki haklısın,anektod sadece.Türkiye Kupası çeyrek finallerinde,finallerinde falan kaybettiğimiz maçların turların çoğu penaltılar.Geçen yıl da Süper Kupa'yı penaltılarla kaybettik.Penaltılara kalınca aha diyoruz gittik.
Yok ya kaybetmeyelim alalım öyle deme.Kupa kupadır.![]()
yenilirsek belki gercekler daha net görülürdü ama bunun icin takım yenilsin diyemiyorum, neticede Galatasaray, gercekler görülmeyecek ama yapcak birsey yok. yenelim tabi![]()
1 maçlığına Bilica'yı çağırıp penaltı noktasını kazmak suretiyle Bursa'nın son penaltısını kaçırmasını sağlayabiliriz :ka19:
Benim hafızam pek iyi değil sadece kazdığını hatırlıyorum penaltı kaçtı mı kaçmadı mı ondan bile haberim yok :asd2:Hiç unutmam Fb 1-0 öndeydi dakika da 60'lı bir şeylerdi.Orta saha mücadelesi gibi geçiyordu maç,Bjk tek pozisyon yakalamıştı o da penaltı olmuştu.Bursa ile Fb şampiyonluk yarışındaydı.Bobo sırf penaltı noktasının çukurluğundan dolayı kaçırmıştı,top sekmişti kaleye giderken,Volkan için rahat bir top olmuştu.O top girse çok büyük ihtimal 1-1 bitecekti maç,Bursa da şampiyonluğu son haftaya kalmadan ilan edecekti belki de.Bakarsın ya adalete,Bursa şampiyon da oldu o sezon.![]()
penaltılara kalırsak sırayla sneijder,selçuk,emre ç,melo,telles kullansın yekta.sabri falan kullanırsa tabi kaybederiz penaltıları
Yenilsek de görülmeyecek,şampiyon olduk ayağına unutulacak bu maç.Zaten her halükarda ayvayı yiyeceğiz,kupayla yiyelim bari.![]()
Emre bence iyi değil soğukkanlılığını koruyamıyor. Sivas maçında kaleci biraz sağlam tutsaydı elini, kaçırırdı.yektaya kesinlikle melodan daha çok güvenirim. Melo penaltı atmayı gerçekten bilmiyo.. Fatih Terim Selçuk, Burak dururken ne akla hizmet penaltıcı yaptı anlamak güç. Ordaki hesap ümit davala misali sakin olmasıydı ama melo kaleciyi yatıramıyo ki
Bence bizim kadrodaki en iyi penaltıcılar
Selcuk
Sneijder
Burak
Emre
H.balta (yekta, melo, sabri vs pek farketmez)
Benim hafızam pek iyi değil sadece kazdığını hatırlıyorum penaltı kaçtı mı kaçmadı mı ondan bile haberim yok :asd2:
Fener'e zaten hep oluyor bu. Play-off'u çıkardılar sırf şansları olsun diye, tarihin en büyük ezikliklerinden birini yaşattık. Allah'ın sopası yok.
Emre bence iyi değil soğukkanlılığını koruyamıyor. Sivas maçında kaleci biraz sağlam tutsaydı elini, kaçırırdı.
Penaltılara kalırsa Bursa kazanır.Kaç yıldır Galatasaray'ı takip ediyorum Uefa finali dışında penaltılarda şansımızın yaver gittiğini görmedim.
Benim hafızam pek iyi değil sadece kazdığını hatırlıyorum penaltı kaçtı mı kaçmadı mı ondan bile haberim yok :asd2:
Fener'e zaten hep oluyor bu. Play-off'u çıkardılar sırf şansları olsun diye, tarihin en büyük ezikliklerinden birini yaşattık. Allah'ın sopası yok.
Aynen 4'te 1.
2001 Türkiye Kupası: Fener'e penaltılarla elendik.
2005 Türkiye Kupası: Trabzon'u penaltılarla eledik.
2009 Türkiye Kupası : Sivas'a penaltılarla elendik.
2014 Süper Kupa: Fener'e penaltılarla yenildik.
Penaltılara kalırsak sıra Burak,Selçuk,Sneijder,Emre,Hamit,Melo,Balta olmalı.
yektaya kesinlikle melodan daha çok güvenirim. Melo penaltı atmayı gerçekten bilmiyo.. Fatih Terim Selçuk, Burak dururken ne akla hizmet penaltıcı yaptı anlamak güç. Ordaki hesap ümit davala misali sakin olmasıydı ama melo kaleciyi yatıramıyo ki
Bence bizim kadrodaki en iyi penaltıcılar
Selcuk
Sneijder
Burak
Emre
H.balta (yekta, melo, sabri vs pek farketmez)