ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Harun
Şener - Şamil - Ertuğrul - Aziz
Ozan - Belluschi
Volkan - Josue - Bakambu
Fernandao​

Son düzenleme:
Mancini hocam !

CGludoQVAAAon3t.jpg

Yabanci sorunu bile yokken Olcan yedek oturuyor, Bruma tribünde. Resmen yerli cetesinin istedigi oluyor.

Bence Bruma kendi çapsızlığına yansın bu haldeki Olcanı bile kesemiyor iyi kanat oyuncuları gelirse demek ki artık formayı rüyasında görecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

4-3-3 ile başlarsak beşiktaşın bizi ilk 60 dk kevgire çevirdiği oyuna döner maç kesinlikle sneijder solda olmamalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma yer yüzünde ki en cenabet insan olabilir :D

İlk geldiğinde Rize Antalyaspor maçlarında döktürmüştü.

Uçak gibiydi CL'de Real defansını ipe dizmişti.

Ardından FT gitti mancini geldi hiç oynatılmadı sonra sakatlandı bir daha da asla eskisi gibi özgüvenli olamadı

En iyi yaptığı şeyleri bile yapamıyor artık özgüven sorunu var ve sakatlık onu çok kötü etkiledi.

Kesinlikle kötü oyuncu değil ama çok şanssız bir oyuncu ve sanırım maalesef elde patladı

Ne bruması beyler.Çocugu portekiz u21 takımına falan bile çağırmıyorlar.3 milyona birine itelesekte kurtulsak.

Yav şaka gibi hala aklıma gelince sinirleniyom brumaya ve tariga 18 m € verdik o paraya nani ve rafael paketi yapilirdi manudan gör bak bakalim sağ kanat nasıl işliyor koy santrafora gignaci santrafada zambranoyu otele chedi liberoya sonra keyif

Bence bruma 10 milyon € ederdi.

Çok ağır sakatlık yaşadı adam 6-7 ay futboldan uzak kaldı

Toparlar bu sene beyler takılmayın fazla

O değilde maçın havasına bir türlü giremedim sanki sezon sonu turnuvası gibi hissediyorum :)

Fark yeriz

Tuh pcde olsa "totemdir'i" kamufule edecektim ya

Geri
Üst Alt