ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Galatasaray 1 - Bursaspor 1 | İlk Yarı İstatistikleri

Topla oynama: %55 - %45
Toplam şut: 7 - 13
İsabetli şut: 3 - 7
Korner: 1 - 1
Faul: 5 - 10

orta saha sağbek forvet transferi şart oğlu şart diğer taraflar tolere edilebilir

Yasin, Sinan, Sneijder iyi oynayanlar

saha içinde üstünde GALATASARAY forması varken kavga eden herkes cezasını çekmeli. ikiside umarım seneye takımda olmaz.

benim tanıdığım hamza dakika 85e kadar oyuncu değiştirmez. bu arada melo kafa olarakta vücut olarakta bizle ilişkisini kesmiş.

Yalniz melo her ne kadar lesh oynasa da bugün, sabriyi azarlamasinda son derece hakli. Zorla gol yediriyordu 55 numara.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Melo ciksin cecu orta saha oynasin diyecektim ama cecu da sari kart gordu

Bu ozanı alirsak yuh bize.

2 m euro eder anca. yabanci sınırı kalkti al brezilyalı ortaya 1 m euroya oynat ozandan kotu oynamaz

Melo sabri ne oluyor ulan size.Şampiyon olduk adamlar birbirni boğazlıyor.Melo kırmızı görmeye oynuyor büyük ihtimalda görecek.Bu arada bu telles adlı kişi o kadar vasıfsız bir bekki rezalet ötesi bir oyuncu.Böle karşısında volkan gibi oyuncular olunca defosu daha rahat çıkıyor meydana.Kesinlikle kaliteli sag bek ve sol bek almalıyız.

Afedersiniz ama b.k gibi takımız. Takıma ciddi transferler gelmezse. Şlde Barca, Bayern gibi takımda büyük hezimet yaşatabilir.

Melo'nun yerine De Jong
Selçuk'un yerine Boateng

Telles'in yerine de iyi bir sol bek.
Sağ beke Maxi.

Forvete çilek.

Adamların sol kanat otoban nedense Hamit'e Sabri'ye pas atma sevdası var, Hamit resmen dökülüyor, stoperleri konuşmaya gerek yok Semih'e 7€ veren varsa 1 sn. beklemem, Sinan beni şaşırttı, inşallah devam eder böyle, Yasin sahada GALATASARAY'ın topçusu gibi oynayan tek adam, Sneijder'in de oyunun içine girmesi şart.

1 hata yapan her oyuncuyu elestirmenin mantigi nedir. Sneijder 1 pas vermedi diye utanmasalar onu da elestirecekler. Takim olarak bazi bolgelerde ciddi anlamda eksigimiz var bu bir gerçek. Telles bi penaltı yaptirdi diye günah kecisi secildi yaziktir. Bu takima genc oyuncu alinsin diyen taraftarlar nerde acaba? yazik.
Melo ne yapmaya çalışıyor? galiba gitmeyi kafasina koymus, bu kafayla kalirsa takima ciddi zarari olur.

★★★★

Bursa gerçekten biraz becerikli olsa maç kopmuştu. Pek etkili olamadık rahatlık var malesef takımda. Biraz gayret göstersek alacağız şu maçı. Haydi gayret gösterin de sezonun güzel bir finali olsun çifte kupayla!

Şu kupayı alsınlar da, kim nereye istiyorsa gitsin abi. Burada fanboyluk yapamam, kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Vallah transfer konusunda Kulüpten o kadar süphe duyuyorum ki, yenilsek daha iyi gözüküyor

En azindan durumun ciddiyetini anlarlar. CL'de rezil olmamak, bu kupadan tercih ederim

Geri
Üst Alt