ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Sana noluyor lan? Sevinmedim anlamına mı geliyor bu dediğim.

Golü kim atarsa atsın ya Galatasaray kazanır ya da Galatasaray kaybeder.

Ister Burak olsun ister x şahıs banane kim atarsa atsın golü. Herkesin bu herifi tek savunduğu nokta "ama bu kadar su kadar gol atıyor".

Ehh böyle savunuyorsanız bu adamı benim de sezonun şampiyonluk yolunda en önemli haftalarında bu adamdan gol beklemem doğal değil mi???

Adamin tek "iyi" olduğu şeyi de görmüyorsak kendisinden istediğim gibi eleştiririm sana ne kardeşim.
Kardeşim eleştirin eleştirmeyin demiyorum ayrıca Burakı da savunmuyorum anlamadığınız nokta şu bu adam takımın tek forveti üzücü ama malesef şuandaki durum bu ozamanda eleştirirken onu değil yanına adam almayan yönetimi suçlayacaksın ayrıca lafım sadece sana değil di her ne kadar senin mesajın üzerinden yazdıysamda belli ettim senin mesaj patlama noktasıydı ha üç tane canavar forvet olur hem forveti hem hocayı eleştir sonuna kadar arkanızdayım ama bu takım üç gün önce şampiyonluk kupası kaldırdı hatırlatayım

Macin en iyisi Sinan suana kadar :red:

Hamza hoca 0 otorite
ben hoca olsam o iki oyuncu ya sarılarak çıkar ya da ikiside çıkmaz

Toroğlu çok konuşuyor ya.

melo haklı ama sabri ye öyle girilmez sabri ninde bir yerleri oynamaya başlamış şampiyon olduk diye kendini ne sanıyon sabri eboue gibi adamları çok ararız yabancı sınırı yaktı adamı

Qral kapaklari takacak gibi yine

Hadi aslanlar 45 dk sıkın dişinizi geçirin şu bursanın oğlanlarına

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tribünlerde kavgadan sonra Sabri Melo'nun anasını *** dediler. Melo artık durmaz bundan sonra takımda. Kendisi anlamamıştır ancak illaki haberi olur.

Geri
Üst Alt