ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Su eskisehir kadrosuna bak :D Birde bizim kadroya bak. Yahu arkadas 6 maclik grup, hic bir ise yaramiyor yine selcuk yine selcuk. Yeter be

Ulan zaten haftaya Arsenal maci var o macta as oyuncular oynamayacak mi? Hafta sonu zaten lig var?
E niye bu macta Ched, Melo gibi adamlar oynuyor anlamis degilim.
Bunlar varken Muslera ve Sneijder kadroda bile yok, cidden ilginc

Sanirim Avatarimi degistirecegim yine, adam Prandellinin kadrosu kopyalamis resmen, bu ne ya. Bruma kadroda bile yok!

images

Pandev Umut 2 lisi çift forvet oynayacaksak olması gereken ikili. Ama Pandevi tek bu maçla yargılamamak lazım.
Adama şans vermek lazım 3 maç oynasın bir formunu bulsun ligde etki yapacak bir forvet.

İnşallah Hamza hoca ligdede pandevden yararlanmayı düşünür..

Semih yerine Koraya şans verebilirdi.. Koray semihden çok daha potansiyelli çok daha sağlam topçu..

4-3-1-2 oynuyor sanırım .

Sinan Gümüşe de bir şans vermesini isterdim.
Yazık oluyor adama Kupa maçlarında bari bir bakıp görmek açısından oynayabilirdi...

Kupa maçı böyle çıkdı ama ligde yine Burak ı kesemez ihtimal vermiyorum o yüzden bu maç ne kadar iyi oynarsak oynayalım bir anlamı olmaz gözümde.

Pandev in oynaması iyi olur, birkaç maç denenir, ışık vermezse (pek umudum yok doğrusu) tek transfer bile yapılacaksa, adam gibi bir forvet oyuncusu olmadır bu...Bruma da oynasaydı keşke; Prandelli nin 'Tembel' nitelemesi nedeniyle kuşkuluyum, eğer öyle ise hayır gelmez, şans tanınması yanında kendi niyetine bağlı biraz da...

İlk maç Es Ese karşı olması kadroyu böyle çıkarmaya zorlamıştır. Balçova Yaşamla oynasaydık oynardı Sinan Gümüş ve Umut Gündoğan gibileri

Gökhan Zan, Sinan Gümüş, Furkan Özçal ve Umut Gündoğan maç kadrosuna alınmadı !

Ayni tas ayni hamam

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ulan zaten haftaya Arsenal maci var o macta as oyuncular oynamayacak mi? Hafta sonu zaten lig var?
E niye bu macta Ched, Melo gibi adamlar oynuyor anlamis degilim.
Bunlar varken Muslera ve Sneijder kadroda bile yok, cidden ilginc

Adamlari dinlendirsen nolcak? Sanki DInlenirseler Arsenala 5 aticaz.

Öyle veya böyle yenilecek bu kalitesiz ve formusuzluk Toplumu

İlk maçı ve kupa olmasına rağmen kupanın en zor takımlarından biri.. Bence eleştirirken bunları göz önüne alın zaman vermeyip 2 gün sonra küfredeceğinizi biliyordum da yine de sakin olabilirsiniz belki diye yazıyorum.. Bana göre kadrodan çok çıkanların ne yapacağı önemli.. Önemli olan sahadakilerden maksimum verim alabilmesi 3 maç kuralı var benim için 3 maç sonra verim alamadığı adamı oynatırsa o zaman eleştiririm birini..

Furkan, Koray, Sinan, Bruma, Kaan, Ibrahim'i bu macta bile oynatamayacak kadar korkaksan, devre arasinda yolla bari cocuklari da yazik etme.

Bir tane cesaretli hoca gelmeyecek mi su kulube.

nasıl adamsınız oynasın selçuk işte kötü oyunda bir güzel ıslıklanır
brumayıda belki ligde oynatacaktır

Adamlari dinlendirsen nolcak? Sanki DInlenirseler Arsenala 5 aticaz.

Öyle veya böyle yenilecek bu kalitesiz ve formusuzluk Toplumu

Orasi öyle, ama sonucta 1 haftada 3 mac oynayacaklar, yorulacaklar. Yoksa Arsenal'i yenecegimizden degil. Pause yapmalari lazim, özellikle Melo

Geri
Üst Alt