ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

furkan ve sınan gumuş koray gunter bruma telles sınan bolat kesınlıkle oynamalı.selçuk buraklı kadro cıkarsa ızlemem.yeter ruhumuz bunaldı yanpas hucum faul ofsayt futbolundan.

insan olmayi dusundunuzmu 36 yil icersinde

Bu cumleyi kurmana sebep olacak ne düsündün anlamadim
Engellilerle dalga gectigimi dusunuyorsan buna hakkin yok burdan boyle bisey cikaramazsin. Tabi anlama engelli degilsen. Zeki bir insansin yanlis anladigini dusunuyorum. O iki topcuyaydi lafim. Onlar beyin ozürlü cunku. He sunuda belirteyim bedensel problemi (felc) olan 1 kisi var ailemde. Şubat ayinda ameliyati var az dua ette basarili gecsin. Insan olmak ta zor onu soyleyeyim

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu cumleyi kurmana sebep olacak ne düsündün anlamadim
Engellilerle dalga gectigimi dusunuyorsan buna hakkin yok burdan boyle bisey cikaramazsin. Tabi anlama engelli degilsen. Zeki bir insansin yanlis anladigini dusunuyorum. O iki topcuyaydi lafim. Onlar beyin ozürlü cunku. He sunuda belirteyim bedensel problemi (felc) olan 1 kisi var ailemde. Şubat ayinda ameliyati var az dua ette basarili gecsin. Insan olmak ta zor onu soyleyeyim

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ok m8
duaya inanmam da iyi dileklerim aile fertinle birlikte f'sher

Ali Naci Küçük as oyuncular ağırlıklı olacak diyor.:38573:
En azından kanatlar Bruma - Sinan Gümüş olur umarım.

S.Bolat

Veysel Koray Gökhan Telles

Yekta Furkan

Bruma U.Gündoğan S.Gümüş

U.Bulut​

Son düzenleme:
Eskişehir tam kadro çıkmaz umarım, Hamza Hoca ilk maçını kaybetti vs. diye olumsuz haberlere başlar medya hemen.

İlk maçında galibiyet almak isteyecektir Hamza hoca. As kadroya yakın bir kadro çıkarır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabırsızlıkla bekliyorum. 3 günde oyun olarak çok değişim beklemesemde takımda hırs olarak birşeyler değişeceği ümidindeyim.

Eskişehir tam kadro çıkmaz umarım, Hamza Hoca ilk maçını kaybetti vs. diye olumsuz haberlere başlar medya hemen.

Teknik direktör degisiklikleri hemen hemen her zaman ilk maca olumlu yansiyor. Bence Hamza hoca da ilk macini kazanmak icin neredeyse komple as kadro ile cikacaktir. Bence rahat aliriz bu maci.

Eses lige dikkat eder bence daha cok, cünkü durumlari pek iyi degil acikcasi. Düsme hattina bayagi yakinlar ve sakatlik sorunlari var. Ben genc agirlikli bir kadro bekliyorum.

uyuyamadım maçtan ötürü,umudum var çünkü.

Geri
Üst Alt