ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

taraftarı geçtim insan olan bile hamzaya bikaç ay şans verir en azından. terimi zerre sevmiyorum prandelliden nefret ediyorum hamza ilk geldiğinde çok sıcak bakmadım gelişine ama bu adam galatasaray t.direktörü ve ben galatasaray taraftarıyım, yapmam gereken bu adama en azından belli bi süre destek olmak.

....gündoğan..emre...
sinan...pandev...bruma
..........umut...........

şu şekilde çıksaydı keşke

Zaten mac'a Selcuk yuzunden 10 kisiyle basliyorsun, 10 dakika icerisinde yorulan olcan ve Pandev'de kaybolduktan sonra sahada 8 kisi kalicagiz.

Neyse, EsEs'in yedeklerinin yedeklerini yenip artistlik yapar terimsporcular.

Ne durup dururken Terimspor diyorsun kardes alkol mi içtin

Ilk maçta küçük kiz gibi aglayacaksan hiç konusma daha iyi olur

Hangi kanal veriyor maçi?

Bu arada Selcuk yerine Furkan oynasaydi

İnşallah farklı bir şekilde kazanıcaz hadi bakalım Hamza Hocam. Siftah senden Bereketi Allahtan.

umut gündoğan yekta zan yasin oynayacağına alt yapıdan bir genç kardeşimiz oynasın daha iyi yaşları olmuş biri 24 daha kendini gösterecek diğerleri 27sini geçmiş

Bence hoca diğerlerini gözden çıkardı.Umut furkan Felan.Zaten ligi ve oyuncuları tanıyan bir hoca

Bundan sonraki 2 kupa maçıda deplasmanda.Bence zor geçer onlar.O yüzden hoca, bu maçtan 3 puan alıp diğer 2 deplasmandan da 4 puan cıkarsa

evimizde ki diyarbakır macına vs yedek kadroyla çıkar :)

Neden aslar var diye kızmayın.Gruptan çıkmak icin bu maç çok önemli.

maçı izlemekten vazgeçtip. gençlerde yok zaten. göreceğimiz ne var? merak ettiğimiz ne var.? bugün süper pres yapıp 5 tane atıp yeneriz belki ama ne farkedecek. selçuk bugün 15 km koşsa ne olur koşmasa ne olur. önemli olan ilk lig maçı. bu maçı pas geçiyorum. hiç oynanmamış gibi. ilk lig maçına bakalım biz orada belli olacak biraz.

Umarım hamzaoğlu;hakan balta,yekta kurtuluş,yasin öztekin ve eray işcan gibi değerleri bu maçta risk etmez.Lig uzun bir maraton biz bunlarla ligde ancak tutunanabiliriz.Bu isimler kazara sakatlanırsa biz ne yaparız?

Ooo yorumcu Üründül'müş güzel :D

Sadece ilk 11i kotu olsa iyi, yedeklere bakiyorum rezalet.

Bunun neyini savunuyorsunuz arkadas, sabotajci fenerliler

Tek beğenmediğim,yasin öztekin denen herifin kadroda bulunması.Sinan denilen çocugu bi görseydik.Forumda yıllarca altyapıdan isimler yazılır durur.Hepside yalan çıkmıştır.Bu Sinanda onlardan biri mi merak ettim.

Geri
Üst Alt