ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Ortasaha bitik bizim atlet bir adam yok,acayip ağır kalıyoruz.

Bunu bile bile gittiler bunlardan daha ağır Cemali'yi aldılar.
Ozan Tufan şart.

Galatasaray'ın hedefi Avrupa çapında takım olmaksa işe Melo-Selçuk ortasaha ikilisini ve Burak denen santraforu gelecek seneki planlarından çıkarmalı.

Takımda kesinlikle bir ivme var yukarı doğru ama Td değişikliklerinde normal.ilk maçlar hep böyle olur yine de umutluyum en azından koşuyoruz,kanat kullanmaya çalışıyoruz ve daha hızlıyız olacak ama sabır sürekli eleştiren.hiçbirşey i beğenmeyenlere lafım

Sony Xperia

sinan iyi golde hatası yok, sabri'yi beğendim, ched ve semih son haftalara göre iyiler basit hata yapmadılar, telles 1-2 kere kayarak pas yolunu keserek top kaptı iyidi, selçuk gole kadar aynı selçuk gol atınca pasları isabetli olmaya başladı, melo kötü oynuyor, emre iyi ama defansta hala saçma fauller yapıyor, olcan gol denemesi var ama kötü, umut her türlü buraktan iyi 4-5 tane top kazandı rakip çıkarken, pandev penaltı kaçırdı, fizik 0 ama kalite özellikle 20. Dakikadan sonra belli oldu

Melo atılmalıydı hakemin maçası yemedi, bazı şeyler tersine dönmüş görünüyor:D

selçukun gol atması iyi olmadı ligde yine berbat oynayacak
melo taraftara oynayarak işi götürüyo hiç koşmuyo gereksiz hareketler peşinde
sinan yediğimiz golde volkan ayısı gibi köşe tahmini yaptı o yüzden yedi
emre çolak iyi fakat savunmaya az yardım ediyor genç adamsın koşman lazım
pandev bir iki pozisyonda güzel işler yaptı onun dışında kötü
umut buraktan nasıl formayı alamıyo anlamıyorum tamam çok iyi oynamıyor ama buraktan kat be kat iyi
olcan sorumluluk almıyor

Melo atılmalıydı hakemin maçası yemedi, bazı şeyler tersine dönmüş görünüyor:D

EMİN MİSİN?
page_tff-baskanligi-icin-gozler-yildirim-demiroren39de_829730530.jpg

Spikerin de söylediği gibi sadece sağ tarafı kullanıyoruz, emre savunmaya destek vermiyor, kanatlara açılıyor ama hemen içeri giriyor,

sağ tarafta sabri yalnız kalıyor, hem savunma hem hücum ileri geri gitmekten anası ağladı sabrinin,

Ertuğrul sağlam da o kanada serkan gibi hızlı bi oyuncu koyarak bunu kullanıyor, eşkişehir sırf sağ kanatttan geliyor,

Hamza hocanın bunun gibi şeyleri görüp müdahale etmesi gerektiryor, ayrıca Melo atılmadan oyundan almalı..

Geri
Üst Alt