ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Hakem bence gayet iyi şuana kadar ki oyunda çok faiş bir hata yok Melo daha erken atılacaktı biraz süre aldı sadece.

Bence şu harekete sarı vermek ağır olur ;)
Hatta faulü bile tartışırım

evadd.gif

Ben de tartışırım, aynı pozisyon şikecilerin maçında olsa ve kart verilmese eleştiririz bence..

Abi diyelim ki yanlış sonuçta kartın var neden öyle hareketler yapılıyorsun, daha önce atılacaktı kartlık hareket yaptı ama hakem vermedi..

olcan fiyasko transferdir diye konu açınca banlanıyordum az daha konu zaten çöpte de...
canlar sağolsun

Şu Sinan'a da 1.3 m euro veriyoruz.Tüm menejerler ihtiyarı qandırmış xd

işde senin gibi futbol cahili admlar yüzünden bugun bu haldeyiz..

Bruma ne verdi ? 2 yıldır ne yapıyor ?

Bruma genç yetişir
Semih bizim evladımız

diye diye takımı bitirdiniz..

Sen daha çok beklersin Brumanın olmasını...

Genç yetiştirme konusunda maçın başında ne yazdım oku ..

Ve bence futbol seyretme sen Opera izle sana daha çok yakısır

sans verildi mi de birseyler yapsin?

sizin gibiler sayesinde zor yetenek oynar bizde.

Melo bile bile kırmızı kart gördü diyenlerin ağzına tuvalet terliği ile dalacam en sonunda. Hadi izlemiyorsunuz maçı sallamayın bari.
Melo eleştirilince zoruna mı gitti ilk yarı 2 tane sarılık pozisyonu vardı hala kaşındı pozisyonda faul yok ama sorumsuz davranıyor..

koşmadan pres mi yapılır be abicim,izleyerek pres yapıyo bizimkiler.

Benim avatarımda Melo resmi var ben Melo'yu çok seven ve beğenen bir adamım ama,

Melo'nun da kendine çeki düzen vermesi gerekiyor artık, şaklabanlığı bırakıp oyununu oynasın,

biz Melo'nun tribünlere oynamasını değil mücadeleci ve hırslı oyununu sevdik..

Benim söylemek istediğim Melo suçsuz, tek suçlu hakem değil. aksine o ilk tüpçü görselini paylaşmamdaki sebep te o zaten;

Hakkındaki hakem düşüncelerini biliyorsun

Melo'ya ; neden hala saha içinde agresifliğe devam ediyorsun

Hamza Hocaya; Neden hala sahada tutuyorsun

Neyse . Anlatamadım sanırım :hat:

Hamza ilk maçta fena sıçtı.. Eskişehir bebelerine as kadro ile çıkılmaz.. vizyon sıfır..

Geri
Üst Alt