ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Bruma işte bu yüzden yıldız olacak. Defalarca hata yaptı ama yine de kendine güvenini kaybetmedi.

s4 tapatalk.

Lan bı sinan hiç gven vermiyor ya

salak salak konuşuyor yine bazıları
ben yeter ki yanılayım
bruma selçuk süper oynasın
ben utanmaya razıyım

Bruma potansiyelini tam anlamıyla gösterdi attığı golde.

Aslanım benim. Bu gol büyük bir güven sağlayacaktır Bruma'ya. Hamza hoca umarım oynatmaya devam eder.

Bruma Galatasaray kariyerindeki 2. düzgün şutunu çekti o da gol oldu.Geçen seneki Türkiye Kupası maçında da 1 gol atmıştı onun dışında da düzgün şutu yok herifin zate.Şut ve pas konusunda çok başarısız.Güzel gol attı.Sabri'nin de driplingi ve çalımları çok iyiydi ayrıca iyi de orta yaptı.

:D Adam yemekte üstümüze yok.Bence Hamza Hoca'da böyle düşünüyor.Ligde ilk 4 sıkıntılı olduğu için, Avrupa kupalarına katılmak adına TR kupası önemli.Yoksa bu maça as oyuncularla çıkması ve Melo'yu çıkarmamasının bir açıklaması yok.

Komik bir yorum olmuş. Adam Akhisar maçına çıkacak birkaç gün sonra. Elindekini test etmek, kafasındakileri aslara uygulatmak istiyor. Bir bizim aklımıza gelmiştir yedekler, gençler oynasın demek. Emin ol Hamza Hoca hiç düşünmemiştir bunu. Yapılacak tek eleştiri yedeklerde Furkan, Koray gibi bir iki ismi değerlendirmemek ve Melo'yu oyunda tutmak.

Hep diyorum varsın yenileceksek fark yiyeceksek genç çocuklarla yiyelim. 1sene yersin 10 senenin takımını kurarsın.

Geri
Üst Alt