ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Eskişehir çok eksik çıkmış ama yine de Prandelli ile çıksak 10 kişi ile hayatta alamazdık bu maçı.

Olum biz 4 rakamını hep rakibin hanesinde görmeye alıştık . Bünye alışık değil böyle şeylere :red:

Ama olsun ;

TEK GERÇEK GALATASARAY

Eskisehir Funes Mori ile cok cok iyi forvet bulmus acikcasi. Teknigi müthis, tam bir modern futbolcusu iste. Türkiye ligi icin tam isabet. Transfer Önerilerinde de laf olsun diye önermistim, izlerdim Arjantin'de.. Eskisehir'in aldigini bilmiyordum bile.

Genel anlamda E.Saglam Eskisehir'e müthis top oynatiyor. Helal olsun. Kisa ve isabetli paslar. Cok iyi takim olmuslar.

Şu Emre'nin Umut'a verdiği basit ve güzel pası Selçuk hayatta vermezdi vaktinde. Bu yüzden oynamaması lazım artık.

Prandelliyle 4 gol yemeye alışan GALATASARAY hamza ile 4 gol atıyor.Rakip yedekte olsa moral açısından iyi.Ben olsam bu maçı prandelliye armağan ederim.

Hiç üzülme hocam bizim taraftar toplulugu insanları bir hareketi ile yüceltmeye bayılır..

Bruma geldiğindne beri sahada yok.
Bu maçda yokdu.

Önüne düşdü güzel geçdi attı.
Bırak onuda atsın 12m euro verildi 1 tanede dogru iş yapsın..

Haftaya yine yoklara oynicak sonradan girdiği yada ilk 11 başladıgı maçlarda yine sert rakipler karşısında sahadan silinecek.

maalesef bana da öyle geliyor
bu temenni değil görüşüm
temennimmiş gibi gösterip bruma olumlu iş yapınca laf çaktığını sanan kekolar fusball cahilidir

İnanılmaz bir maç, maça gitmediğime o kadar pişman oldum ki :(

Ne ararsan var maçta; toplam altı gol, karşılıklı goller, penaltı, kaçan penaltı, kırmızı kart..

Bu Hamza hoca ve Selçuk açısından çok iyi bir başlangıç olur umarım..

Şu italyanı avrupadan elenmeden gonderseydiniz ya
Ah ulan ah

Geri
Üst Alt