ZTK 14/15 H:2 | Balçova Yaşamspor 1-9 Galatasaray | MS | 16 Aralık | ATV

Ama şöyle bir detay var. Kadroyu oyuncuların kalitesinden çok neden gençler oynamıyor diye eleştirdi insanlar ki ben hala aynı sebeple eleştiriyorum.
Doğru evet ama bu bir lig maçı ve maç koptuktan sonra olmalı bence. Şu an tamda zamanı. Bizim yedek klübemizin oyuna katkısı çok az. Önce yedek klübesi kazanılmalı.

GT-I9300 Tapatalk

-------------------Muslera------------------
---Sabri------Semih------Ched------Balta---
--------------Hamit-----Selçuk-------------
----Emre-----------Wes------------Bruma--
------------------Pandev------------------

-------------------Muslera------------------
---Sabri------Semih------Balta------Tarık---
--------------Melo-----Selçuk-------------
----Emre-----------Wes------------Bruma--
------------------Pandev------------------

Ligde bunlar denenebilir...

Alici iyi para ile gelirse Sneijder ve Bruma yi devrede satip takima 25 m euro civari bir kaynak yaratmak bence mantikli. Yasini sol a sneijder in yerine cekip dumduz 442 oynamak cok bir sey kaybettirmez bize.Bruma dan fazla umitli degilim ,aldigimiz paraya satilabilsek keske.Bu kalabalik kadroya hala transfer yapmak da cok sacma olur.Sonucta avr.kupalarina gidememek cok aci olacaktir. Kaynak yaratmali , harcamalari kısmaliyiz. Kazanilabilecek topcular da var takimda.

Hahaha Sneijder'i satip Yasin'i oynatacak :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yasin takımda kalmalı yedekte olsa. Bruma bir maç var 10 maç yokları oynayacak bu gidişle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma geçen yılki sakatlandığı maçın etkisinde bugün. Hiçbir topa ayak uzatmadı.

Yasin veya baska biri , 442 oynayacaksak ki oyle olmali, sneider in bize cok artisi olmaz.Ayrica sneijder mi avrupa dan men mi derseniz benim tercihim avrupa.Bruma yi da 10 veya uzerine çakarsak super bir is yapmiş oluruz.

B5AELltCQAAiRgj.png:large

pandev den bir yol olmaz anca balçova ya gol atar devre arası satıp göndersinler

Geri
Üst Alt