- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bizde öyle yapcaz.
Dostum bilet bulabilirsen haber verebilir misin bana özelden acaba? Ucu ucuna yetisirim bilet bulurum umarım giseden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde öyle yapcaz.
mac buca arenada mi izmir atatürkte mi
Kardesim ben şimdi gidiyorum bana bilet alıcaklardı bakayım senin için sorarım berke.Dostum bilet bulabilirsen haber verebilir misin bana özelden acaba? Ucu ucuna yetisirim bilet bulurum umarım giseden.
foruma bir iki resim atarsin artik.Kardesim ben şimdi gidiyorum bana bilet alıcaklardı bakayım senin için sorarım berke.
Atarım Kral şu maçta bile heycanlaniyorum ya Aşkımı görmeye gidiyorum.foruma bir iki resim atarsin artik.
☆$☆
iyi seyirler kardesim.Atarım Kral şu maçta bile heycanlaniyorum ya Aşkımı görmeye gidiyorum.
Saolasin kral.iyi seyirler kardesim.
☆$☆
Berke özelden de yazdım burdan da yazayım hangisinden gorürsen artık kardeşim gişeler bomboş özellikle kapalı ve kale arkası gişeleri.Dostum bilet bulabilirsen haber verebilir misin bana özelden acaba? Ucu ucuna yetisirim bilet bulurum umarım giseden.
Eyvallah renktaşBerke özelden de yazdım burdan da yazayım hangisinden gorürsen artık kardeşim gişeler bomboş özellikle kapalı ve kale arkası gişeleri.