ZTK 14/15 H:2 | Balçova Yaşamspor 1-9 Galatasaray | MS | 16 Aralık | ATV

Bunlarda yedek sonuçta ama telles yerine hakan, hakan yerine koray olabilirdi

Veyseli stoperde denemek istiyor bence kotu bir fikir degil. Hakanin yerine Koray olabilirdi tabi

~tap

Telles hariç herkes yedek o yüzden kızamıyorum onlara da şans verilmeli ama telles yerine koray olabilirdi

Maçin spikeri sevgili Ümit Aktan. Sevindim onun olduguna. Senin gibi adamlari özledik.

Ara transfer öncesi yedeklerin durumunu görmek istiyor demek ki hoca. Şansını kullanamayan gidecek.

Sinan falan da maç içerisinde şans bulur bu kadar büyütecek bir durum yok.

bayburt-300x161.jpg

bu ne lan ahahah :D yeni gördüm

Koray ve Sinan Gümüş'ün şans bulması gerekiyordu bence de. Hamit yerine Olcan oynasaydı orta sahada ileride de Sinan oynasaydı ne olurdu hem Olcan ileri geri biraz koşup kalori yakmış olurdu. :)

bence bu maç devrearası gidecekleri belirleyebilir. bu maçta bile sırıtan olursa bir daha forma şansı verileceğini sanmıyorum. ben de isterdim gençlerimizin oynamasını ama fırsatı bu şekilde değerlendirmek istiyor anlaşılan Hamza Hoca. Zaten şu çöplerden kurtulursak ligde bile gençleri ara ara oynatabileceğimizi düşünüyorum. Gençlerimizi oyuncu kalabalığından kadroya bile alamıyoruz şu an malesef.

sinan neden oynamaz hocam ya o değilde köy takımıda olsa GS maçı olunca insan zevkle bekliyor maçı yav

Sinan böyle maclarda oynamicaksa fenere karsi oynar herhalde

yasin tercihinden bıtkınlık geldi artık bir yol olmaz şundan boşa vakit kaybı.

Veysel pozisyon alamıyor stoperde Hakan ve Hamit'in yönlendirmesi lazım.

Geri
Üst Alt