ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Konu maç konusu mu Türk milliyetçilerinin Kürt milliyetçileriyle kavga konusu mu belli değil. Birbirinize hakaret etmekten ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama cidden çok boş mesajlar var.

Her neyse, Diyarbakır halkı GS'yi sever evet, şehrin büyük kısmı GS taraftarı diye biliyorum ben de. Ülkenin her yanında taraftarımız var bu da benim hoşuma giden bir durum... Umarım dostça bir maç olur ve kazanırız.

oww yea üc gün sonra mac var

9 tane de bunlara koyalım
Bolat
Hamit Koray Balta Tarık
Birhan
Yekta Dzemaili
Bruma Pandev Yasin​

Eray, Emrecan, Veysel, İbrahim C., Olcan, S.Gümüş, Altuğ

en az 40 atmalıyız bunlara

8-9 atarsak sağ çıkamayabiliriz ordan. Tabi ki her takıma olduğu gibi hiçbir siyasi durum gözetmeksizin atılabildiği kadar atılmalıdır.

Bizim burda siyasi saygı yüzünden tartışmamıza gerek yok onlar zaten İstiklal Marşını ıslıklayarak tavırlarını en baştan belli edeceklerdir.

------------------------------------------Sinan-------------------------------------
Tarik-------------------Emre Can--------------------Koray----------------Telles-
---------------------------------Yekta----------Olcan-----------------------------
Bruma-----------------------------------------------------------------------Yasin
----------------------------------Sinan---------Pandev---------------------------

Geri
Üst Alt