ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

izmir takımına 9 atan gs amedin kalesine bile yaklaşmaz olayları ideolojik çerçevede değerlendireceksek

Diyarbakırlılar galatasarayımızı çok güzel bir şekilde karşılayacaktır. Türkiye'de üç büyük şehirlerden sonra en çok galatasaraylı bu şehirde var çünkü.
Diyarbakirspor vs.Bursaspor Olaylar FULL 06.03.2010 - YouTube

Emin ol çok güzel karşılayacaklar. İstiklal marşını okumayan maçlarda Türk bayraklarını indiren, apo ve pkk yandaşı sloganlar atanlar çok güzel karşılarlar. Ben Türk takımı olarak bile saymıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cb7bcacedb-28887.png
'

Yedekler:
Eray İşcan
Gökhan Zan
Umut Gündoğan
Hamit Altıntop
Furkan Özçal
Sinan Gümüş
Aydın Yılmaz

foşik dovlet bize bohmirler doldurmuş burayı

Diyarbakır'da krallar gibi karşılanırız,halk içinde moral olur hem GS sevgisi bambaşka orada

para düşkünlüğüyle alakası yok Türkiyede tüm stadlar boş sebebide passolig
adam kişisel bilgilerini vermek ve kredi kartı kullanmak istemiyor
onun dışında hamza hoca gelene kadar lig sonuncusu balıkesirin bile tokatladığı bir Galatasaray vardı
yani ortada iyi futbol zevk veren futbol yoktu
üstüne metroda kapandı insanlar haklı olarak o dandik futbol için o çileyi çekmek yerine evinden izlemeyi tercih etti

passolig masolig , hepsi hikaye , dunku macta tribunleri cinler mi doldurdu da haberimiz yok ?

skort taraftari gelecekse hic gelmesin kardes ..

passolig masolig , hepsi hikaye , dunku macta tribunleri cinler mi doldurdu da haberimiz yok ?

skort taraftari gelecekse hic gelmesin kardes ..

dünkü maçta 7000 bilet satıldı arenada daha çok kişi gidiyor zaten
devre arasında birşeyler yapılacağını düşünüyorum böyle boş tribünlere oynamak çok kötü zaten

Bu maç tamamlanmaz hükmen 5-0 alırız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bide bunları tff amed olarak tescillemedi mi atvde niye hala diyarbakır yazıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt