ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Diyarbakırda bizim sevilmemizin nedeni bir zat ile ilgilidir .
Doğruya doğru maaalesef. Bu bebek katili Galatasaraylıyım demeyipte fenerliyim söyleseydi zamanında bukadar rahat olmazdık orda şimdi.

Alakası yok Fatih. Takım tutmak; siyasi ideoloji, din, felsefe gibi değil. Tüm düşüncelerini değiştirebilirsin insanların ama tuttukları takımları değiştirmen yada hangisini tutacağını seçmede etkili olmak neredeyse imkansız.

Yarın o stadda istiklal marşı düzgünce okunur, ıslıklama-terbiyesizlik yapılmaz, terör sempatizanı görüntüler oluşturulmaz ve o yönde sloganlar atılmazsa,çıkıp önyargılarım için özür dilerim herkesten. Ama hiç zannetmiyorum yanılacağımı. Umarım yanılırım.

Özüre gerek yok.Türk toprakları sınırlarında zaten yapılmaması gereken davranışlar onlar.Ama bende senin gibi protestoların gerçekleşeceği bir maç bekliyorum.

Yarın o stadda istiklal marşı düzgünce okunur, ıslıklama-terbiyesizlik yapılmaz, terör sempatizanı görüntüler oluşturulmaz ve o yönde sloganlar atılmazsa,çıkıp önyargılarım için özür dilerim herkesten. Ama hiç zannetmiyorum yanılacağımı. Umarım yanılırım.

Provokatörler her yerde var sonuçta böyle bir şey olsa bile halkın tamamını bağlamaz.

Diyarbakırda bizim sevilmemizin nedeni bir zat ile ilgilidir .
Doğruya doğru maaalesef. Bu bebek katili Galatasaraylıyım demeyipte fenerliyim söyleseydi zamanında bukadar rahat olmazdık orda şimdi.

Öyle olsa hiçbiri başka takım tutmazdı. FB'li BJK'li yok mu bunların arasında, var.

Takımın siyasetle veya örgüt sempatizanlığıyla falan alakası olmaz.

Ohhhhh bugün maç varmış :D

Hemde saat 17 de

Ilk11 e koyulması düşündüm Pandev ve Sinanı izleyelim. :)

Son düzenleme:
Topic de niye amedspor yazmıyor?
Yeni Resmi ismi degil mi o kulübün?

O konuşulan "zat" kim ?

Öcalan yüzünden GS'li oldular diye bir yaklaşım var. Tabi ki doğru bir tespit değil.

Takım destekleme mevzusu bir kişiye göre olsaydı farklılıklar çok daha nadir olurdu. Sadece bu örnekte de değil Türkiye'de ve dünyada pek çok örnek verilebilir.

Öcalan yüzünden GS'li oldular diye bir yaklaşım var. Tabi ki doğru bir tespit değil.

Takım destekleme mevzusu bir kişiye göre olsaydı farklılıklar çok daha nadir olurdu. Sadece bu örnekte de değil Türkiye'de ve dünyada pek çok örnek verilebilir.

Sağol. ..aynen bencede

aynen bende aksi olursa burda provokasyon yapanlar özür dilesin

Öyle olsa hiçbiri başka takım tutmazdı. FB'li BJK'li yok mu bunların arasında, var.

belki o bebek katili ile ilgili değildir ama %99 renklerden dolayı
yoksa futboldan anladıklarından değil

benim diyarbakırlı arkadaş var o has beşiktaşlı ama bizim oralarda galatasaray sevilir taraftarı çok diyordu sebebini sordum açıklayıcı bişe söylememişti

aponun, liderimizin takımı geliyor diye haykıranlar ve sevinenler vardı . Üstelik bu kişi Galatasaraylı bile değildi.
rte ye nasıl bir sacma kör sevgi varsa apo için belki 100 katı daha var bir kitlede. Galatasaray değilde, kunlandığı mendil getirilsek müzeye koyar bunlar

B5ivDT7IAAAnY74.jpg

bunlara da 9 tane atalim

Geri
Üst Alt