ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Furkan a laf yok mu hala ? Hani niye oynatilmiyor diye aylardır bu forumda neler yazildi, yokları bile oynamıyor hemde diy karşı....

Umut Gündoğan süper ligde hiç bir takımda oynayamaz, keşke ilk 11' e koymasaydı, millet seyretmezdi de itelerdik bir takıma.

Pandev CL ve ligde gol atamadığı sürece boş transferdir bana göre. Oynadığımız takım level olarak çok altlarda. Rekabet bile yaratamıyor lig kadrosunda. Kusura bakmayın ben biraz çıtayı yüksek tutanlardanım.

GT-I9300 Tapatalk

Sevda malabora ne la

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pandev kötü bir oyuncu değil, herkes ölmüş çok yaşlı muamelesi yaptı. Hatta forumda 39-40 yaşındaki adam Pandev'e moruk dedi, kendi yaşına bakmadan. Pandev henüz ölmüş falan değil. Sneijder'den 1 yaş daha büyük. Eski Pandev değil elbet, ancak çok zeki bir oyuncudur. Burak ve Umut'dan çok daha iyi. Ayrıca Pandev'den ne beklendiğinin de önemi var performansında. Bu adam hiç bir zaman koşan basan bir oyuncu olmadı, çok teknik ve zeki. Asistleri, ince paslarıyla, golleriyle öne çıkmış bir oyuncu. Elmander'in yaptığını beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız tabi, ama Necati etkisi yapar bu ligde

şu salak atv ye mac vermesinler ya sacma salak dizilerinden bıktım banane kardeşim dizinden

Geri
Üst Alt