ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Yemin ediyorum bu sinan art niyetli, televizyonda olayim kameraler benim uzerimde olsun diye inadina zaman geciriyor.

Bizim ofsaytla alakası olmayan golü vermediler 1 dakika sonra golü yedirtti o şerefsiz yardımcı bozuntusu.

gündogan ve furkan out

gümüs birhan in

Furkan diye yırtınıyordu herkes gördük orta sahanın halini.Bu yekta umut ve furkandan bişey olmaz arkadaşlar sepetleyin gitsin

Furkan, Umut Gündoğan çok kötü oyuncular. Selçuk'un kötü halini bile aratırlar o derece kötüler yani boşuna bağırdınız Furkan falan diye.

Yekta sen nasıl bir adamsın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçtan çok şu andaval spikere sinirim bozuldu. Bu ne lan böyle, maçın başından beri zemin müthiş, taraftar müthiş, maç müthiş! Allah'ın yalaması.

Yekta'nın kafa topuna çıkmamasından öte, ara-pas ya da aşırtma pas denemeleri savunmada her zaman başımıza bela açtı, top kaybıyla pozisyon verdik. PES oynar gibi, sürekli ara pas deniyor. Her maç böyle

Kaç sefer yazdım yine yazacağım. Bu Umut Gündoğan gelmiş 25 yaşına. Daha Süper Ligde 90 dakika tek maç oynamamış. Bu adamdan hala daha bir şeyler bekleyenler var, bir de genç yetenek falan diyorlar. Hatta Selçuk oynamasın, Umut oynasın diyenler bile var. Selçuk top diye oynar Umut' la. Çıkarsın şu adamı ikinci yarı da Birhan nasılmış bir görelim.

Geri
Üst Alt