ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Furkan Umut hiç beklenti olmasın. Hatta satın Diyarbakır'a öyle gelin. Yol masrafına satın gitsin.

Sony Xperia Z3

umut g. iyi geri dönmeden küçük aralardan ileri sürüp pas atıyo,yanındaki yekta kerkenez olduğundan adam paso kendisinde az olan savunma yapmaya çalışıyo

Bu Umut topa hiç degmesin golde herifin önüne atti topu. Bizden istekli oynuyorlar. Bizim oyuncularin çogu emekli oyuncular gibi. Furkan'i burada öven bir grup vardi. Son pozisyonda o topu havadan oynayan oyuncu bizde oynayamaz

1 maçla futbolcuyu çözen über futbol zekalı arkadaşlarım ellerim patlarcasına aklışlıyorum sizi.

Bizde futbolcu yetişmeyeceğinin en canlı örneğisiniz. Bi sabredin oynasın bu adamlar.

Yedekler hiçbir zaman as kadroyu zorlayacak seviye değiller. Sırf yedek almak için alınmışlar.

GT-I9300 Tapatalk

Umut futbolu unutmuş resmen. Furkanın kalitesi bukadar zaten.
Olcan tam fiyaskoyum diye haykırıyor.
Pandev umutan formayı almalı . Fiziğide okadar kötü değil gibi artık

Yalnız her oyuncu birbirinden kötü bugün. Bir an önce bitse de gitsek düşüncesindeler bu belli, ama bunun için de adamlara kızamazsın. Kim olsa öyle düşünür zaten.

Galatasaray'ın unutmaması gereken şey şu ki Anadolu'dan çok çok ekstra bir adam çıkmadıkça( ki bu da her sene 1-2 ismi geçmez) altyapıdaki her adam, anadoludan gelecek vasat topçuları aratmayacaktır. Örneğin şu an Ozan Tufan dışında ülke içinden yapılacak her transfer bir başka kazık olacaktır. Yerlileri dahi Almanya'dan almalıyız ya da altyapıdan.

Tarık, Veysel, Yasin, Furkan, Umut, Yekta kadar oynar altyapıdaki adamlar.

Umutla Furkani keşke oynatmasaydik, adamlar transferden vazgecebilir.

Yekta beni deli etti ya sanki umrunda değil istemiyorsan git kardeşim senin yerinde olmak için canını vercek adamlar var.

Umut 10 top kaybi yapmis.
Belcika 2. Lig takimindan yeteneksiz oldugu icin kovulmustu.

Galatasaray'ın unutmaması gereken şey şu ki Anadolu'dan çok çok ekstra bir adam çıkmadıkça( ki bu da her sene 1-2 ismi geçmez) altyapıdaki her adam, anadoludan gelecek vasat topçuları aratmayacaktır. Örneğin şu an Ozan Tufan dışında ülke içinden yapılacak her transfer bir başka kazık olacaktır. Yerlileri dahi Almanya'dan almalıyız ya da altyapıdan.

Tarık, Veysel, Yasin, Furkan, Umut, Yekta kadar oynar altyapıdaki adamlar.

Katılıyorum altyapıdaki oyunculardan hiç değilse bir iki tane kazanç bile sağlayabilirsin.

Dediklerin doğru da, Pandev 35 yaşındaki Necati kadar bile değil fizik olarak, bunu da görmezden gelemeyiz...

Fiziksel olarak hazır hale getireceğiz o zaman, performans uzmanları kondüsyonerler ne iş yapıyor? Hamza hocaya da suç bulamıyorum, 5+3 gibi çok zorlayıcı bir sınır var. Pandev en azından şu haliyle bile 25-30 dakika oynayabilir ve takıma katkı sağlayabilir.

B5jTWNqIMAAmJru.jpg

Furkan ve umut konusunda kızılacak birileri varsa bu oyuncular değil geçmiş yönetim ve teknik heyettir.

Bu çocukları oynatılmayacağı çok bariz belliyken yalandan yere kadro şişkinliği yapıp kadroda tuttuk bunları.

Sene başı anadoluya kiralayacaktık.

Çok stratejik hatalar birbirini kovaladı. Lig bitmiş adamlar 4 aydır oynamamış umutsuzluk içindeler sen gelmişsin devreye 2 maç kala oynatıyorsun. Nasıl oynamasını bekliyorduk sorması ayıp.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt