ZTK 14/15 H:5 | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | M.S | 28 Ocak | ATV

Dzemailinin sarisi yok muydu? Ne dayilaniyorsun aga orada, ya sana da sari verse adami ittin diye?

Adamlar bize atmosfer ve taraftarlik dersi veriyor sen hala gül.

Bi stadı dolduramiyoruz İstanbul gibi şehirde.

Stadı doldurup dolduramamakla benim dediğimin ne alakası var bunu çözemedim yalnız.Ayrıca bizim stadta yapılan tezahurat ve telefon ışıklarıyla görsellik yapıldığı zaman eleştirilir başkaları yaptığı zaman atmosfer olur.O da güzel :) Atmosfer de ne atmosfer ya.Ooooooo şimşekler ,telefon ışıklarıyla görsellik ve bando.Bu mu yani atmosfer.Sahayı doldurma işine gelince de bırak doldursunlar biraz.Galatasaray'la oynuyolar bi zahmet yani.Ayrıca İstanbul gibi şehirde demişsin de bu sene hiç bi takım sahasını dolduramıyor hem bilet fiyatları hem de pasolig muhabbetinden ötürü.Bizim hıyar yönetim bilet fiyatlarında biraz indirime gitse pasolig falan hikaye kalır gider çoğu kişi maça.

Pandev den bi cacik olmaz, bitane ikili mucadele kazandigi yok. Hangi super zeka bunu aldirdiysa selamlarimi gonderiyorum.

+7 ay da fit/hazir olamayan adamin hic bir saygiyi da haketmiyor..

Pandev den bi cacik olmaz, bitane ikili mucadele kazandigi yok. Hangi super zeka bunu aldirdiysa selamlarimi gonderiyorum.

+7 ay da fit/hazir olamayan adamin hic bir saygiyi da haketmiyor..

images

Kaleyi tutarsa gol zaten..

Geri
Üst Alt