hiç yanıltmıyo takım sağolsun iddaa oynasaymışım keşkeilk golü yeriz zorlanırız ama 3-1 kazanırız bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç yanıltmıyo takım sağolsun iddaa oynasaymışım keşkeilk golü yeriz zorlanırız ama 3-1 kazanırız bence.
Melo'ya kötü diyen futbol filan izlemesin. Gidin Selcuk'u, Yekta'yi izleyin.
Adam her kücük hareketinden dolayi laf yiyor. Bugün Sneijder ile birlikte takimin en iyisiydi.
Ha berbat bir penaltici, bu bir gercek.
Tmm haklısın ama yönetime bak ya yönetime biri akpye yalakalik yapıyor biri feneri savunuyor sen bunların melodan kaliteli bir oyuncumu getireceklerini zannediyorsun en fazla Hürriyet i alırlar
Takım tamamen çöpOrasi dogru ben Normal bir yönetimin yapmasi gere tigini söylüyorum. Dedigin gibi Hürriyet gelebilir. Mali yapi ayagina. Hamit Umut gibi yü se bonservislileri tutup paramiz yo diyebilirler. Öbür çöpleri saymiyorum.
Takım tamamen çöp
Muslera-Sneijder-Melo-Burak dışında işe yarar adam yok
Mecbur sayacaz maalesef buraktan iyi Türk forvet yok dünyada.Normalde Buragi saymamda ligde bu oyuncular içinde haksizlik olabilir. Ha onuda seneye 11 görmesem iyi olur.
Mecbur sayacaz maalesef buraktan iyi Türk forvet yok dünyada.
Ünal baskan yok artık unutalim drogba sneijder ayarindaki oyuncuları.Bu sene için dogru. Seneye böyle şeyler söylemeyiz umarim 11 yabanci oldugu için ama bize yine eziyet eder bu yönetim. Ben bu herifin yedekte nasil duracagini merak ediyorum. 2011-2012 sezonu gibi 3-4 oyuncu dişinda 11'imiz yenilenmezse işimiz zor bizim.