ZTK 14/15 YF | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 30 Nisan

Şu Sneijder, Yasin ve Bruma'ya bakıyorum bir de Olcan, Umut ve Selçuk'a. Bruma Yasin ne kadar kötü oynarsa oynasın en azından hücumda büyük güç katıyorlar.

Umut yapıyor ?

Oyunda resmen yok

4230 oynuyoruz malesef!

Melo sakatlandığında şampiyonluk gitti diyenler ne düşünüyor acaba
Hamiti aratıyor

Selcuk topa dokunamayacak kadar rezil bir oyuncusun.
Bizim tek sorunumuz selcuk. Defansin direncini dusuruyor hep

ya şu umuttan nefret ediyorum artık
başka futbolcu mu kalmadı be?

Chedjou böyle laubali hatalar yapınca deli oluyorum. Epey de istikrarlı, her maç olmasa da 2-3 maçta bir 100% gollük bi hatası var.

Pandev varken Umut'u oynatan adam Mourinho bile olsa futboldan anlamıyor derim.

Melo'nun bir kaç haftaya ihtiyacı olduğunu bile bile saçma sapan yorumlar okuyorum.

Ordaki pozisyon bi seçim olayı idi ..hiç riske girmemelidir Melo. Direk pası verse problem yok ...o başka bi seçim Yapdi ve topu koruma/dribling yapmak istedi.

Kondisyon veya mac eksikliği ile alakasız.

Sanki bizim Melo yu bilmiyorsun...bazen cok laubali ciddiyetsiz hareketleri oluyor.

Kalecimiz var. Sol bek Telles devam edicek. Stoper Chedjou - Semih kalır. Sağ bek Transfer. Orta saha göbek için 2 Transfer. Sol kanat Yasin. Sağ kanat Bruma yada transfer. Forvet transfer.

En iyimser şekilde 4 transfer gerekiyor bu takıma.

Ne haftası yahu Melo ile Selçuk bu sene kötülerdi zaten. Sakatlanmadan önce de böyleydi.
Melo bu sezon geçen sezon kadar iyi olmasa bile eleştirilecek son isimlerden. Melo normal şartlarda belki ligin son 2-3 maçına yetiştirdi sahada olduğuna dua edin. Hamit sakat olmasaydı Melo bu maçta ilk 11'e çıkmayabilirdi.

Geri
Üst Alt