ZTK 14/15 YF | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 30 Nisan

yasin orda gol atsa bunları konuşmazdık

orda sorun yok bence güzel yere attı sola atsa anca ordan orta açabilir oyuncu

iyi yere attı güzel attı yasin kontrol edemedi

Valla gol de olsa daha doğru bir tercih vardı önünde, sonuçta Yasin'i rahatsız eden biri vardı, soldaki her kimse bomboştu. Yani 2 tane muhtemel seçenekten daha zorunu tercih etti. Yasin'e vermesi yanlış demiyorum tabi, ama daha rahat yere çıkarabilirdi. Pas hatası yaptığında eleştirmek yerine, esas bu tarz tercihsel durumların üzerine gidilirse işte o zaman gelişme kaydeder bir futbolcu.

sabri gol attı ya aha dedım şapa oturduk adamla yeniden sözleşme imzalar bunlar
:))

şu takımda bir tane top tutan sırt dönük oynayabilen elmander dzeko tarzı bir forvet olsaydı çoktan şampıyonluk turu atmıstık
aynen katılıyorum. orta seviye bi pivot santrafor bile bu takıma 2 seviye birden atlatır ama yerli fetişisti hamza anlamaz bunu seneye kalırsa yine umutu oynatır.

Bizim bekler Caner ve Gökhan olsa, şampiyonluk turunu atmıştık bile. Ligin standartlarının çok üzerinde 2 oyuncu. FB'nin en önemli 2 oyuncusu. Sakatlansalar, FB üst üste puan kayıpları yaşar.

Bruma ile Sabri arasinda fark... Biri Olcan/Telles, Sneijder ile paslasiyor, digeri ise sadece Sabri. Merkezden bir sagaya kayip, cocugu destekleyen, sprint yapabilmesi icin pozisyon acan oyuncu yok.

Sneijder den müthis pas

Sneijder naptin be o nasil pas oyle.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zyjajaha takıma bk

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Geri
Üst Alt