ZTK 14/15 YF | Sivasspor 2-1 Galatasaray | M.S | 19 Mayıs

Hamza hoca iyidir eyvallah ama!
Şuan hepimizin gördüğü ise adaletli forma dağıtılmaması.
Şu maç Olcan,Umut,Yekta oynasa ne olur oynamasa ne olur ?!
İlla forvet mi lazım. Senin altyapında kendini aşmış Sinan Gümüş'ün var.
Ödüllendir şu maçta çocuğu, forvetini yedek tut, lazım olursa gene alırsın oyuna.(Lazım da olmaz çünkü Umut'tan kötü oynamaz Sinan)

Kim ne derse desin Pandev takımdaki en teknik forvet.

Umut'u oynatacağımıza bu adama şans verelim son 2 maç.

Benim gözümde sadece iki tane türk teknik direktör vardır. Fatih Terim ve Şenol Güneş....

Onlar bu takımın başında olsaydı inan Pandev ve Dzemaili'den verim alırlardı. İnanamıyorum arkadaş. Şu Umut nasıl kadroya giriyor.

38 dakikayı atlattık, dayanın çocuklar.

yabancı futbolcu düşmanı hamza cemali pandevi yedi sneijderi de yerdi bu kötü oynasaydı.adamın vizyonu yok çetelerin dediğini yapıyor.5 yabancı sınırı varken 3 yabancı ile başlıyor.fener 5 ile başlıyor 4ü ilerde oynayan futbolcu.seneye rakip 8-9 yabancı oynarken hamza yekta olcan selçuk umut falan takılacak.
Yabancı düşmanı olsa Hakan'ı hatasız oynayıp üstüne gol de attığı haftanın ertesinde yedek bırakıp Chedjou'yu oynatmazdı.

Umut ısrarı bence de hatalı ama yabancı düşmanlığıyla falan ilgisi yok.

Olcan resmen Pandev'e pas atmadı. Acayip sinirlendim şuan. Bu adamlar Dünya'nın parasını yapıyor ve karşılığında adeta sıfır verim veriyorlar.

seversin olcan
(aç olanlar bakmasın)
Adana_kebab.jpg

Hamza hoca iyidir eyvallah ama!
Şuan hepimizin gördüğü ise adaletli forma dağıtılmaması.
Şu maç Olcan,Umut,Yekta oynasa ne olur oynamasa ne olur ?!
İlla forvet mi lazım. Senin altyapında kendini aşmış Sinan Gümüş'ün var.
Ödüllendir şu maçta çocuğu, forvetini yedek tut, lazım olursa gene alırsın oyuna.(Lazım da olmaz çünkü Umut'tan kötü oynamaz Sinan)

Sahaya eşek sürsen Umut' tan kötü oynamaz. :)

Geri
Üst Alt