ZTK 14/15 YF | Sivasspor 2-1 Galatasaray | M.S | 19 Mayıs

Ulan adam gibi yönetim olsaydı , Lucescu'yu rahat getirebilirdik. Takım level atlardı.

vay gözlerimiz yaşardı sivasın bu ne mücadelesi böyle. nerde ikinci yarı fenerin altına yatanlar. nerde fenerin 3. golünde topa ellerini uzatmayan kaleci ertuğrul

Hamza Sivasi hafifa aldi. Gerçi yedek oyuncularimiz ne kadar dandik oldugunu da gösteriyor maç.

Attiysa atti lan kendini cokta güzel yapti.
Kudursun köpekler. Böyle ligte böyle oynican ki bence kolay düstü ama temasta var.

hamza efendi insallah yeni yonetim seni surgune surer , beceriksiz herif

yaptigin oyun analizin icine tukurim

oyuncu degisikliklerine tukurim

taktigine tukurim

genclere sans veriyorum diyen diline tukurim

sen neyin kafasindasin hoca ? Umut Bulut 90 dakika ???????? neyapiyon sen ne ne ne ne ne

sinan gumus sana tecavuzde mi bulundu da oynatmiyon ?

ilk 11 de olcan ve umutun yerine sinan ve bruma ile baslasaydi bu maci bukadar zora sokmazdi , ama ilaki umutu oynatacak, gecenlerde saka ile yazmistim umutun mac basi aldigi primi bölüsüyor heralde hamza diye , resmen buna inanmaya basladim, yoksa bir insan bu umuta nasil tahmül eder inanilir gibi degil

Hahaha Yasin iyi kudurttu lan bunları bugün :D

Edit: Sivasa tribün kapatma cezası gelir küfür ettiler.

Bu arada bazı arkadaşlarda nasıl bir kafa var anlamadık, hafta sonu şampiyonluk maçımız var ilk maçı 4-1 kazanmışız millet güzel oyun değişiklik derdinde adamların nasıl faul yaptığını görüyor musunuz? Kazasız belasız bitirip önümüze bakacaz hala tinerci kafasıyla yorum yapılıyor forumda...

Yasin pas verse goldu

Geri
Üst Alt