ZTK 14/15 YF | Sivasspor 2-1 Galatasaray | M.S | 19 Mayıs

Bugün oynayanların en az 8-10 tanesi seneye kadroda olmamalı. Sinan, dzemali, yekta, umut, pandev, olcan, aydın...

4-1 in rövanşında bile verem kanser etti bizi bu Hamza.

Sergen'i olmayan penaltiyla elememiz guzel oldu.Kudursun dursun simdi

ayaklarının dipçiğine.. bu yedeklerin,60'a kadar 4-5 gol atabilecekken tur gidiyodu.

Yavşaklar hazmedemiyor.Böyle maçlar için yedek klübesinde maden suyu bulundurmakta yarar var kanaatindeyim.

Hamza hocayla kesinlikle devam edilmemeli. Mümkün değil, çünkü hoca falan da değil bence.

Yigido lakaplı sivas topcusuna bak hele, nasılda hırslı nasılda tur aşkıyla yanıp tutuşuyor.
Ama bundan 2 hafta önce şikeci kardeşleri geldiğinde nerdelerdi.
Ulan o kadar sevinçliyim ki hele iyikide böyle bir penaltıyla taktık, abilerine koymus gibi sevindim.

MS: 2-1 Rezil verici oyunla turu geçtik. Hamzaya ders olsun; rakiplerini hafife alma. Ayrica yedek oyuncularimiz ne kadar dandik oldugu de bir kez daha görmüs olduk. Bu maglubiyete sevindigimi pek söyleyemem, galiba Fenerlilerin her maç sonrasi gibi birsey bu.
Yav hafife almasında sıkıntı yok da şu maçta değişiklik için 2 gol beklemesi çok acayip. 60'tan itibaren oyuncular döküldü.

Medya üstümüze iyice oynamaya başladı. Beşiktaş maçını kazasız belasız atlatsak hayırlısıyla.

23 yaşındayım ben Umut Bulut galatasarayda gördüğüm en yeteneksiz forvet kesinlikle. Vallahi Lukunku'dan daha yeteneksiz bu adam onu da hatırlıyorum.

Şu penaltı değil diyenleri falan bir 3 gün banlayın bence kendilerine gelsinler.

-Yasin geçiyor.
-Sivaslı ayağını topla alakasız biçimde yana sallıyor.
-Yasin'e temas gerçekleşiyor.
-Yere düşmesi için yeterli olup olmadığı tartışılır. Ama bir pozisyonun faul olması için kişinin yere sümük gibi yapıştırılması zorunlu değildir.

Bu defans umarım ciddiyetsizlikten böyleydi bu akşam beşiktaş maçında bu hatalar olursa Allah korusun şampiyonluğa malolur o neydi her pozisyonda arkaya sarkarmı adam vallahi eleyebilirlerdi bizi Hamza Hoca sende biraz müdahale et oyuna ya adamlar akın akın geliyor hala izliosun kenarda bagırmıosun bile ya

Hamza hoca bile çıldırdı kim bilir naptilar. Olay var. A sporu açın

Geri
Üst Alt