ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

Yalnız çok iyi gol yemişiz.

Reyisssssszzzz kapakları iadeli tahauttlu gönderdi :D

Espri yaptığımı söyleseydim yorumunu anlardım ama şuan saçma geliyor bro. Espri olarak görmen senin kapasiteni gözler önüne seriyor ve susuyorum. Bu herif bana göre şıreydır, sana göre sıneydır, ömer üründüle göre şınayder.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sana bana gore yok hem espri dedigin 1-2 defa olur 10 tane mesajda ayni (12 yasindaki cocuklarin whatsapp yazismasi) mesaj olmaz. Sen yine oyle mutlu oluyorsan devam et tabi bunun espri olacak bir tarafi yok. Olgunlasalim biraz.

Donk belki kafamiza dank eder ismi sebebi ile SSL den yabancı alınmaz diye.

Sneijder-Sabri-Selçuk

bu üçlüyü izlemek keyif veriyor

Mustafa hoca bu carolü neden oynamıyor adam bence gayet iyi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk böyle oynadigi vakit diye bir giris mi yapti spiker? Türk futbolu bitmis arkadas. Cidden bitmis, gram anlamayan adamlar ele gecirmis.

Atv denen kepaze kuruluşun spikerlerinin umut'u okşama seansı bitti şimdi de leşçük denen kepazeyi okşuyorlar :D

Sneijder adeta yine kurtardi maci. 5 dk da maci cevirdi Sneijder. Helal olsun bu adama.

Satin diyenlere de bu goller tam anlamiyla GIRSIN.

Sneijder olmasaydi Akhisar'i bile yenemezdin.

Bu leşlerin arasinda muhteşem performans bekliyorlar bu heriften. Düzen oyuncusu bu adam. Bizim takim kim nerede oynuyor belli degil. Bir forvet belli O da Umut Bulut.:red:

Sana bana gore yok hem espri dedigin 1-2 defa olur 10 tane mesajda ayni (12 yasindaki cocuklarin whatsapp yazismasi) mesaj olmaz. Sen yine oyle mutlu oluyorsan devam et tabi bunun espri olacak bir tarafi yok. Olgunlasalim biraz.

Kardeşim benim çocukluk yıllarımdaki çizgi film karakterine benzediği için o şekilde kullanıyorum. Git başkasının kafasını ütüle alper, benimle uğraşma. Ergen misin nesin anlamadım. Taktığı şeye bak adamın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt