ZTK 15/16 ÇF M:2 | Galatasaray 1-1 Akhisar | MS | 2 Mart

Ne olursa olsun revizyon lazım. Şimdi bazı futbolcular sezon sonu yaklaştıkça ekstra yırtınacaklar satılmamak için...

Umarım adam gibi td gelir. Adaletli bir td gelsin artık. Bakınız beğenmediğimiz Vitor bile baktı Nani rezilleri oynuyor hemen kesti. Hemde Nani!

Biz Umut'u kesemiyoruz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ruhsuzlar biraz istekli oynayınca takımın görüntüsü değişti.

Oyuncular sıranın kendilerinde olduğunu anladılar. UEFA mevcut oyuncuların maaşlarını yeniden düzenleyin demiş. Yani en az %30-35 indirim yapılacak. Şimdi muhtemelen o indirim az olsun diye uğraşıyorlar. Yoksa sezon başından beri neden bu mücadeleyi vermiyorlardı. :confused:

Bilal ile devam etmemiz lazım orta saha top yapınca bi halta benziyor oyunumuz.
Selcugu defansın önüne oyunu da bilale kurdurmak lazım.
Bana kalsa selcugu oynatmam da kesilmeyecegini bildiğim için büyük mecbur böyle oynatmak lazim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun revizyon lazım. Şimdi bazı futbolcular sezon sonu yaklaştıkça ekstra yırtınacaklar satılmamak için...

Umarım adam gibi td gelir. Adaletli bir td gelsin artık. Bakınız beğenmediğimiz Vitor bile baktı Nani rezilleri oynuyor hemen kesti. Hemde Nani!

Umutun yerine kimseyi koyamıyoruz ki :S

sinoyu keseriz sorun mu

Kupa son şansımız,onun da etkisi büyük.Ligde zaten mücadele edecek bir şey kalmadı pek,ilk 4'e girmek cezbetmiyor demek ki oyuncuları.
denizli zamanında ben hiç bir maçta bu mücadeleyi görmedim bugünkü maç bence takımdaki çeteleşmeyi çok iyi gösteren bir maç futbolcular biz istersek oynarız mesajı veriyorlar

1 kere de José Bilal Chedjoulu orta saha ile oynayalım

Bizim topçuların maç seçtiği çok belli. İlk 4 e girmek için daha 11 maç var. Kupa içinse 3 maç kaldı. 11 maç yatarız 3 maç koşarız bize yeter diye düşündüler heralde.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep dedim kadro çok rezil ama bu kadar kötü durumda olacak kadar değil. İşte bunlar hep karaktersizliğin sonucudur...

Keyife göre oyuncu olur mu ya ?!

Böylelerini hemen postalayacaksın...

İkinci yari başı linnesi aslında topçu izleyelim az

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutun yerine kimseyi koyamıyoruz ki :S

Sinan iyileşse sinan mı oynuyacak sanki hayır laf olsun torba dolsun kimse yok ki volkan palayı yedeğe bile almıyolar ne kadar berbat olursa olsun 10 15 dk oynatsalar bizde görsek ama olur mu olmaz umut var ne gerek var başka aramaya.

Hamza ilk geldiginde de bu tarz bi futbol vardi sahada ama sonu husran oldu

O dönemde gazla oynuyordu oyuncular bugunku futbolda bir anlik gaz diyebiliriz

denizli zamanında ben hiç bir maçta bu mücadeleyi görmedim bugünkü maç bence takımdaki çeteleşmeyi çok iyi gösteren bir maç futbolcular biz istersek oynarız mesajı veriyorlar

Dediğin doğru reis de deplasmandaki bir lig maçında bunu görebilir miyiz bence çok zor.

Hep dedim kadro çok rezil ama bu kadar kötü durumda olacak kadar değil. İşte bunlar hep karaktersizliğin sonucudur...

Keyife göre oyuncu olur mu ya ?!

Böylelerini hemen postalayacaksın...

elbette evet takım kalitesi düşük özellikle avrupa seviyesi için dandik ama bir mersin karşısında antep karşısında rezalet oynayacak kadar da değil bizim hep savunduğumuz takımı futbolcular yönetiyor tezi idi bugünkü maçta bunu ispatlayan bir maç sneijder bile pres yapıyor yerlerde kayıyor

Geri
Üst Alt