Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Statüyü hala çoğu kişi anlamamış ya ligde 5.olmalıyız yada kupayı almalıyız başka yolu yok finale çıkmak artık yetmiyor.
O zaman zor. Bizim takim bitik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Statüyü hala çoğu kişi anlamamış ya ligde 5.olmalıyız yada kupayı almalıyız başka yolu yok finale çıkmak artık yetmiyor.
Hem 5. olalım hem kupayı alalım yahu![]()
Hayır,finalist hiçbir şekilde gidemiyor statü değişti.Kupa'yı alan takım ilk 4'te ise kupa kontenjanı lig 5. sine bırakılıyor.
Ayrıca Konya da ilk 3'te ona bakarsan onlar da garanti Avrupa'ya gidiyor.
Konya daha tehlikeliydi![]()
Yanlış. İlk 5 veya kupa şampiyonluğu olmazsa Avrupa cezası 1 sene daha uzar. Yani 2017-2018 sezonuna kadar Avrupa hayal olur.Şimdi twitter'da gördüm. Şikeciler lig yüzünden avrupaya gitme hakkı kazandığı için biz kupa almasak bile gidiyormuşuz?
Doğru mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdi twitter'da gördüm. Şikeciler lig yüzünden avrupaya gitme hakkı kazandığı için biz kupa almasak bile gidiyormuşuz?
Doğru mu?
Şimdi twitter'da gördüm. Şikeciler lig yüzünden avrupaya gitme hakkı kazandığı için biz kupa almasak bile gidiyormuşuz?
Doğru mu?
Yanlış. İlk 5 veya kupa şampiyonluğu olmazsa Avrupa cezası 1 sene daha uzar. Yani 2017-2018 sezonuna kadar Avrupa hayal olur.
Hayır yok böyle bir şey,Rize kupayı almadığı takdirde 5. olan takım Avrupa Ligi'ne gidecek,kupa finalisti değil.