ZTK 15/16 YF M:1 | Konyaspor 0-3 Fenerbahçe | M.S | 20 Nisan

Ahahahahaha

Kaleci ikinci golde bildigin kafaya cikti. Elini uzatmadi ceza sahasi icinde penalti olur diye.

Adam tam bir reismis.

Ben Hem Galatasaray - Rizepor maçının , hemde Konyaspor - Fenerbahce maçının ayarlandığını düşünüyorum...

Normalde GS ole fb TK finali oynayacak dendiginde dugun bayram hissederdim. Ama biz tarihin en berbat baskani ile tarihimizin en berbat donemini geciriyoruz.

(3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa;

a) Spor Toto Süper Ligi'ni 3. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi'ni 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi'ni 5. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.

(4) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, Spor Toto Süper Ligi'ni 3. sırada bitirirse;

a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi'ni 4. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi'ni 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.

(5) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, Spor Toto Süper Ligi'ni 4. sırada bitirirse;

a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi'ni 3. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi'ni 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.

(6) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, Spor Toto Süper Ligi'ni 5. Sırada bitirirse;

b) Spor Toto Süper Ligi'ni 3. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi'ni 4. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.

https://www.tff.org/Resources/TFF/D...2015-2016-Sezonu-SporTotoSuperLig-Statusu.pdf

Dursun denen uğursuz varken her istatistik terse döner.

Ucunda kupa varken ve rakip Fenerbahçe olunca normalde zerre korkmam ama bütün özgüveni yerle yeksan etti bu adam.

lanet olsun 3 iyi tablo 3.sene sonra avrupadayız azizde taraftarın gazını alacak maçıda buldu pfffff

Şimdi twitter'da gördüm. Şikeciler lig yüzünden avrupaya gitme hakkı kazandığı için biz kupa almasak bile gidiyormuşuz?

Doğru mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi twitter'da gördüm. Şikeciler lig yüzünden avrupaya gitme hakkı kazandığı için biz kupa almasak bile gidiyormuşuz?

Doğru mu?

Yanlış. İlk 5 veya kupa şampiyonluğu olmazsa Avrupa cezası 1 sene daha uzar. Yani 2017-2018 sezonuna kadar Avrupa hayal olur.

Doğru mu?

Hayır yok böyle bir şey,Rize kupayı almadığı takdirde 5. olan takım Avrupa Ligi'ne gidecek,kupa finalisti değil.

Finalde fenere koymayı tercih ederim..

Bir tarafta final canavarı olan biz, diğer yanda final kaybetme makinesi fener..

van persie ve nani'li pahalı sezonları bizim çakmamızla bitmeli.. tadından yenmez..

Fenerbahçe'nin başına gelen bedeviliklerin suçlusu Gürcan gibi eziklerdir :D 2 galibiyet, 2 şampiyonluk alınca hatta 2 gol atınca hemen havalara uçuyorlar sonra çakılıyorlar :D

Doğru mu?

Yokmus oyle bisey malesef.
Bizim takim dursunla kupa alamaz. Ilk 5 te olamaz.

Belki boylesi daha.iyi. Genel kurulun macasi yemez hala dursun capsizi ile devam etmek.

Geri
Üst Alt