ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
5c573ztk.png

caykur-rize.png
c80ecv.png
af9sd8i6.gif

Bu takım kupayı alamaz.Ceza 2 yıl olacak.

Dünyada ligden de Avrupa'ya gitme şansı varken haftalar önce kupa var diye maçları sallamamaya başlamak kadar büyük aptallık olamaz.

Başkanı, hocaları, futbolcuları da aptallık seviyesinin de altında olan bu takım için Avrupa cezasının artması sürpriz olmaz.

Kweuke olsa elerlerdi şimdi şanslar 50-50
ABV Dursun

Bunlar halı saha turnuvası bile kazanamaz. Hakem yardımı olmazsa kesin eleniriz.

Alırız.

Alırız di mi?Bu ruhsuz futbol kupa maçlarında da devam ederse hepsi kovulmalı tekme tokat.

Berabere biter herhalde.

Bundan sonrası için galibiyet beklentim yok. Deplasmanda gollü beraberlik ile turu geçersek geçeriz.

Sneijder ve Selçuk yokken çift forvete geçilmeli. Podolski önde çok hareketsiz, mücadele ve topsuz oyun sıfır. Ne çapraz koşu yapabiliyor, ne de kenardan yapılan ortalara reaksiyon gösterebiliyor. Umut'la yanyana oynatılmalı önde. Umut en azından stoperleri gezdirir, savunma arkasına koşu falan yapar. Bugünkü gibi kenardan gelen ortalara vurur. Podolski de demarke kalırsa o etkili şutlarıyla kilidi çözer. Göbek de Bilal ve Emre oynayabilir. Olcan'ı da ters ayakla sağ çizgide oynatma fikrini ilk bulan teknik direktörün ellerinden öpmek istiyorum, böyle saçma bir şey daha görülmedi yani.

Donk'un cezali olmasi iyi oldu

İddaa Oynayacak olanlar Rizespor'a Yüklü girsin...

Skor : Rizespor 4 - 1 Galatasaray..

Başka sonuç benim için sürpriz olur

Geri
Üst Alt