ZTK 17/18 Final | Akhisarspor 3-2 Fenerbahçe | MS | 10 Mayıs | ATV

galatasaray-fenerbahce ile final oynayacak ve kaybedecek öyle mi? cok enteresan olurdu gercekten hele rakipte aykut kocaman, bizde fatih hoca varken. yakin zamanda kaybettigimiz bir süper kupa var o da pirelli dönemindeydi penaltilarda yekta-melo-selcuk kacirmisti. 5 yabancili dönemdi.
şu topu bize oynasa elbette yenerdik de derbide durum farklı olurdu bence. açıkçası dediğin kadar net olmayabilirdi

Valbuena-Fernandao-Jannsen girer. 2-1 yapabilir fener. Ama 60-65. dakikaya kadar gol olması lazım

Akhisar'ın duran top ve kontra harici şansı yok zaten. Kontra oynarken de net bir forvetleri yok. Muğdat ile Barbosa'nın bireysel yeteneklerine kalmışlar. Seleznyov yokken çok kısıtlı hücum opsiyonları. Aykut bir çılgınlık yapıp Fernandao, Valbuena, Janssen kim varsa oyuna alabilir. Akhisar'ın öyle bir baskıyı kaldırabileceğini zannetmiyorum. Cüneyt de ince ince çalışır ikinci yarı. Yine de gönlüm Akhisar'dan yana, umarım kazanırlar. Hem fenerin kaybetmesi hem de Göztepe için ligin sona ermesi gönlümüzü hoş eder.

Akhisar orta sahasi panik yapacak gibi geliyor bana. Serginho'nun durumunu bilmiyorum ama su macta oynamasi acayip bir hava katardi Akhisar'a. Larsson da yedek zaten, o da ileri geri calisan disipinli bir adam ve ceza sahasina sürpriz girisler yapip gol atabiliyor.

bu fdo nun kafa hakimiyeti iyi ama , neyseki kafası havada az çalışıyo tekniksizlikten..
Topu kaleye yollamayı değil de vurabilmeyi başarı sanıyo herhal..

Hadi Dany Antep’deyken Kadikoyde oynanilan o kirli macta oynadigin oyun gibi oyna

Bu ifadelerin tam tersi olmalıydı yav #AzizBaşganTFFbaşganlığına

Dc2t8IUXUAI3xw-.jpg
çıldırıcam ya tipe bak :D abısınin saçına sakalına özenen ergenler gibi olmus :asd: ulan bu tipler ülke futbolunu yönetiyor sonrada neden tr futbolu ilerlemiyor :D

Mustafa'nın en az 3 gollük mğdahalesi var

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt