ZTK 17/18 YF M:2 | Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş | Hükmen | 19 Nisan | ATV

Pepe 2 Mac
Senol 1 Mac

Terim 2 Mac

kimse sasirmaz degil mi? Terim halen ne yaptida ceza yiyecek anlamiyorum. Terim bunlari yapsa, sezonu kapatmis olurdu

DbKwFM-X0AEHSLq

Yazik yaw ne gerek var boyle seylere

Şenol'a neden tepki gösteriliyor? Adam gayet sakindi.

Eskiden Bjk-fb maçlarında gerginlik olmazdı. Bizim ile Fener maçlarında olurdu. Şimdi değişti. Ama her zaman bir tarafta Fener var. O statta terör hep var.

Yav şu iyimserliği bırakın bu ülkenin en sinsi içten paZarlıkcı sonradan görme hocasından bahsediyorsun olayların başı bu maç değil zaten..

Lan kızı amma çektiler telefondaki muhabbete ortak olduk k. :asd:

Bir kiside demiyorki tolganin yedek kulubesinin arkasindaki tahrikteki amaci neydim soverler oyle ise.
Pektemek ile tolga taraftara atarlanip kufrediyor sonra istenmeyen olaylar oldu yok oyle yagma kusura bakmayin. O raraftar toplu halde sahaya insin istediler kendi tiner boyslarindan onu gorduler cunku ogrendiklerini uyguladilar o kadar.
Tolga ile oguzhanin kafaya para geldi dim dik durdular kactilar senola pompon geldi ay oldum yatacam.
Rezalettir bu isi bu seviyeye getiren onundeki adamlar kavga ederken yardimcisina sorup bise yok devam diyen mete tetikcisidir.

Tolga ve senol kurnazlik pesindeler,calisilmis bir tiyatro bence

Yaw bari taraftarlar kendi arasında kavga etse de onu izlesek.

Hadi mete yap bir kıyak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sarılar iptal edilmişti bir iptal maçında ama kırmızıları hatırlamıyorum

Koreografimiz "ağlayacaksanız oynamayalım" şeklinde olsa hoş olurdu

ulan şenor surune surune gidiyor çakal bariçin intikamını alıyor

Kartlar sayiliyor

Melo'nun kirmizi karti gecerliydi mesela olimpiyat'ta oynanan bjk macindan sonra

O stad da geretsin hasan şaşın fatih hocanın başı kaşı yarıldı hiçbiri şenör gibi çingenlik yapmadı şenör dilenci gibi yerlere savurdun kendini. Hoca dediğin karizmatik olacak arkadaş. bjkliler adına ben utandım.

Geri
Üst Alt