ZTK 17/18 YF M:2 | Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş | Hükmen | 19 Nisan | ATV

Bu geceden sonra 2024’de yalan oldu tabii. Zaten vermeyeceklerdi artık hiç vermezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2024 de rakibimiz kim(ler)di.

Aklı özgür bırakarak, önyargısızca düşününce;
Bu işin içinde gerçekten; hem AY yi göndermek için fenere; hemde 2024 için Türkiye ye zarar vermek amaçlı başka bir iş olma ihtimali yok sayılamaz gibime geliyor.

Güvenlik görevlisinin fiili saldırı olarak işin içinde olması; işleri başka taraflara götüren soru işaretleri olabilaceğini ifade diyor bana açıkçası...

Erman toroğlu sağlam geçirdi emre bola. Hak etti emre

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu rezil Şenol'u bize layık gören ve isteyen arkadaşları da aradan geçirmemiz lazım bugün aslında tam zamanı.

sent via GSC

Can üyelere sen karar ver. Senin gibi düşünüyorsa üye kalsın yoksa atılsın. Hatta dünden bugüne fikrin değiştiğinde de ayak uydurmazlarsa da ihraç edilsinler.

Bursa sonrası Şenol Güneş'i almamak ağır mallıktı.

Güzel fikir aslında.

Sana göre mallık olabilir bana göre çok doğru bir şeydi. Bazı şeyler vardır kupadan başarıdan önemlidir.

Galatasaray teknik direktörünün belirli bir duruşu olmalıdır, götü başı ayrı oynamamalıdır, ağlak olmamalıdır.

Yemişim Şenol'un Beşiktaş daki başarısını önce karakterli olsun adam olsun. Ben şahsen bu kadar ağlayan bu kadar zırlayan bu kadar sahtekar ve içten pazarlıklı olan bir adamı bizim teknik direktörümüz olarak benimseyemem.

Benimseyebilene de geçmiş olsun derim. Galatasaray itin köpegin yeri değildir.

sent via GSC

Neyse ortalık durgunlaştı. Bu olayların 4 kırmızı kartlı bir maçın 90+12. dakikasında vuku bulmasını tercih ederdim ama napalım.

İyi akşamlar.

ABD şenol hoca olayından sonra suriye işini erteledi diye haber girilmediği kaldı.

Güzel fikir aslında.

Sana göre mallık olabilir bana göre çok doğru bir şeydi. Bazı şeyler vardır kupadan başarıdan önemlidir.

Galatasaray teknik direktörünün belirli bir duruşu olmalıdır, götü başı ayrı oynamamalıdır, ağlak olmamalıdır.

Yemişim Şenol'un Beşiktaş daki başarısını önce karakterli olsun adam olsun. Ben şahsen bu kadar ağlayan bu kadar zırlayan bu kadar sahtekar ve içten pazarlıklı olan bir adamı bizim teknik direktörümüz olarak benimseyemem.

sent via GSC

yalnız şenör bjk ye gelmeden önce böyle değildi. Hepimiz burada övüyorduk adamı bjk ye gitti karakteri değişti. Demekki sinsi bir insanmış.

Yıllardır bu statta bizim başımıza sistematik olarak yapılan holiganlık bu akşam Bjk nin başına geldi. Görün işte o zaman sesiniz çıkmazken şimdi başınıza geldi. Kimse masal anlatmasın başka statlarda da oluyor diyerek, şu statta yapılan taşkınlık hiç bir statta yapılmıyor ve karşılığı da olmuyor. Çok ciddi ceza alması gerekiyor Fb.

Bizim Gerest'in kafasıda bu statta yarıldı. Biraz kafayı yorsan bi düzine ciddi holiganlıklarını sayarsın şurda ama hala olayı farklı noktalara çekmeye çalışıyorlar.

O pis ağızlarınıza Galatasaray'ın adını almayın bari. Şu akşam yapılan olaylar hangi statta olursa olsun ciddi suç ve ceza almalı.

Birisi de çıkıp şunu diyor ''yapana değil yaptırana bakmak lazım birazda'' şöyle zihniyet mş olur Allah aşkına, bu tarz konuşmlar ciddi tehlike.

Tamam olay fetöye bağlandıysa sahneyi kapatabiliriz :D yemin ediyorum ülke sirkten farksız.Kim bir halt yapsa olayın gideceği yer belli :geek:

Resmi siteden alayınızı üstüste koyacağız açıklaması yapılmalı.

abd'nin suriye'ye attığı bombalardan birini ele geçiren fenerbahçe taraftarı ele geçirdikleri bombayı maçta şenol güneşin kafasına attı , beşiktaş bir daha ki fener maçına s400 alarak gitmeyi düşünüyor :D (potansiyel zaytung girdisi gibi bir şey oldu )

Müşahede altında tutulacakmış Şenol.

bjknin haftasonu oynayacağı maç ertelenir gibime geliyor bu kadar yaygaradan sonra.

Bu maca odedigim paranin bir kismini geri istiyorum , talep etmeliyim . Diger yandan bjk her yeri tutmus , medya filan da hala bu ahlaksiz camiayi aklama derdinde , senol hocamiz da bilmem ne de

Bir tanesi de ne ekersen onu bicersin demiyor bu sinsi lanet herifle alakali

Fb lilere benzer hareketler bizim sahada olursa kupanin uzerine ligi de veremezler bjk ye . Akilli olunmali ama baskidan taviz verilmemeli

Yarin basaksehir macinda olacagim , bir de onlara puan kaybettirdik mi tamamdir

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bu gece kontrol amaçlı hastanede kalacak. (A Spor)

Güzel fikir aslında.

sent via GSC

yalnız şenör bjk ye gelmeden önce böyle değildi. Hepimiz burada övüyorduk adamı bjk ye gitti karakteri değişti. Demekki sinsi bir insanmış.
Simdi ağlaklık konusunda iyice Nirvana ya ulaştı haklısın ama hem Trabzon zamanında hem de Bursa zamanında ağlaktı ve zırlıyordu kesinlikle.

Bu kadar itici değildi o zamanlar ama ben yine de yeterli buluyordum gelmemesi için, ki bu düşüncemde ne kadar haklı olduğumu da 2 senedir gösteriyor bana.

Olmaz olsun böyle teknik direktör. Biraz omurgası olur insanın.

sent via GSC

Güzel fikir aslında.

sent via GSC

Aynı şeyi bizde yapsa 180 derece farklı yorumlar olur. Senin gözünden Şenol öyle öbürü için Ersun, bir başkası için Terim vb..

Melo,Sabri, vs Baroni, Volkan vs Quaresma, Olcay gibi

İlkeli bir duruş yok. Herkes formasına göre eğilip bükülüyor.

Haftaya bugün kaldığı yerden devam etsin

Bu maca odedigim paranin bir kismini geri istiyorum , talep etmeliyim . Diger yandan bjk her yeri tutmus , medya filan da hala bu ahlaksiz camiayi aklama derdinde , senol hocamiz da bilmem ne de

Bir tanesi de ne ekersen onu bicersin demiyor bu sinsi lanet herifle alakali

Fb lilere benzer hareketler bizim sahada olursa kupanin uzerine ligi de veremezler bjk ye . Akilli olunmali ama baskidan taviz verilmemeli

Yarin basaksehir macinda olacagim , bir de onlara puan kaybettirdik mi tamamdir
Iyisin sanırım. Sevindim sana birşey olmadığına. Allah korumuş o stadda.

sent via GSC

Geri
Üst Alt