ZTK 17/18 YF M:2 | Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş | Hükmen | 19 Nisan | ATV

DbK003TWAAA8CI7.jpg

Kan yok 1 damla

3-0 bjk hükmen aldı maçı kural belli

Nasıl fb trabzon da 3 puan aldı nasıl biz olimpiyatta hükmen kazandıysak bu maçta öyle olacak.

Pepe'nin kırmızısı geçerli bizim maçta yok. Fener kendi aptallığına yansın kupadan da oldular ligi zaten alamayacaklar.

Yine en avantajlı biziz
Alanya'yı yen bjk ile final maçına çık

TapaTalK

Vallahi teknoloji cagindayiz senolun basina birsey geliyorsa ki hafi geldi diyelim yerde yatti, kalkti kafayi tuttu, kafaya buz yapistirdilar sonra buzu itti elini tekrar kafaya getirdi bastirdi cekti ben bir adet kan gormedim tum bu olanlar yaklasik bi 20 saniye surdu. Benim bildigim yarilma 2. Saniyeden itibaren patlak verir.
Senolun elinde bir adet kan lekedsi yoktu veya goremedim diyelim.
Gel gelelim yine teknoloji cagindagiz dedim kafasina dikis atilmadan onceki fotograf cekilmistir elbette cakildiyse once dikis degil kanli fotograf yayinlanir. Keza dikiste benim bildigim once yarik yer bi guzel temizlenir
Sonra dikis atilir Kafaya dikis sonrasi birseyler surup degil. Iki halinde fotografi mevcut insan ister istemez bu ulkede herseyden killanir.

Israrla diyorum;

Hakemden önce bjkli oyuncular sahadan çekildi.

Ne güzel memleket tribunleri galeyana getir sonra soyunma odasına kaç ve maçı 3-0 kazan.

Bu pislik kargalar aynı şeyi bizim maçta yaparsa şaşırmayın

Israrla diyorum;

Ne güzel memleket tribunleri galeyana getir sonra soyunma odasına kaç ve maçı 3-0 kazan.

Emre ve arda'ya bile bişey yapılmadı

Şampiyonluk yolunda bize işlemez o oyunlar

TapaTalK

Israrla diyorum;

Besiktasin hukmen galip olmasi gibi bir durum soz konusu olamaz

Gerizekalilar once ortami gerip sonra kosar adim soyunma odasina gittiler

Simdi fenere bayagi ceza yagacak,muhtemelen hukmen macta gidecek,bu sebeple diger tarafa da ceza veriyoruz bakin ayagina pepe bizim macta yok bence gorursunuz,ama tolga,oguzhan bunlarin.alayi da ceza almali yedek bile olsa ortami geren bunlar zaten ha bir de canerin yine kufurler ucustu ama yirtti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik olarak söyle bi ihtimal var mi?

Iki takimi da diskalifiye edip, akhisara direk kupayi vermek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt