- 13 Ekim 2014
- 109.867
- 59.192
- 4.708
bende gördüm. ali yavuz + abdulsamed girecekler sonra sanki.Abdussamed mi girecek? Sanki formasini gördüm Henrynin yaninda
Insallah ali yavuz erken girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende gördüm. ali yavuz + abdulsamed girecekler sonra sanki.Abdussamed mi girecek? Sanki formasini gördüm Henrynin yaninda
Ya arkadaş ne anlatıyosun.Neyin mualefetliğini yapıyosun burda bana.Biz de biliyoruz yasa kanun olduğunu.Sırf yazdıkları yazılardan söyledikleri sözlerden dolayı işinden olan insanlar var bu ülkede gelmiş basın özgürlüğünden bahsediyorsun.
Kagit ustunde var sadece.Yarin bu adamin isinden olup olmayacagini gorecegiz.Ekli dosyayı görüntüle 33278 Anayasadan kucuk bir pasaj
Kime cevap verdigini yok say listesi sebebi ile göremiyorum ama tahmin edebiliyorum.Ya arkadaş ne anlatıyosun.Neyin mualefetliğini yapıyosun burda bana.Biz de biliyoruz yasa kanun olduğunu.Sırf yazdıkları yazılardan söyledikleri sözlerden dolayı işinden olan insanlar var bu ülkede gelmiş basın özgürlüğünden bahsediyorsun.
Kagit ustunde var sadece.Yarin bu adamin isinden olup olmayacagini gorecegiz.