ZTK 18/19 5.Tur M:2 | Galatasaray 1-1 Keçiörengücü | MS | 18 Aralık | A2

takımın agır abilerinden sadece donk ve linnes iyi.celil çok mücadeleci ama pek ışık göremedim. atalayın ve yunusun top tekniği gayet iyi ama daha gelişmeleri gerekiyor ,ismail bence olmuş koy muslera'nın yerine oynasın senede 4milyon euro cepte kalır en azından muslerada kaç senedir leş gibi çünkü...

Terim bundan sonra antrenörlük yapmayı düşünüyor mu acaba? Asıl sorgulanması gereken bu ne oyuncular ne de başka şey. Hayır düşünmüyorsa bizde başımızın çaresine bakalım.

Pardonda as takım mı çıksaydı ? Ne bekliyosunuz oğlum ruh hastası mısınız. Eldekiler bu diye çatır çatır vuruyor işte

Kaptırılan toplar yüzünden gençleri koşturdular öküz gibi.

Terim kovulmazsa Galatasaraya son bir defa daha agır mali darbe indirecek. Bu laf ebesi Skoutu hasan şaşla yeni çöpleri takıma dolduracak.

Donk, Eren'den sonra bu takımın en çöp oyuncusudur. Onu takip eden şahıs kız Selçuk. Bu 3 lüden kurtulacagimiz gün benden mutlulusu olmaz heralde.

Maicon Ahmet Ömer Mariano Tarik Fernando Donk Selcuk Sinan Eren Mugdat gibi isimlerin kalmasinda pek bir fayda görmüyorum.

Mariano Fernando Donk üclüsü yine digerlerine göre biraz futbolcu ama bunlar da yaramaz temposuz adamlar. Digerleri % 1 milyon hemen kadro disi birakilmali.

Atalay baya olmuş, teknik, fiziği yerinde, top ayağına yakışıyor. Biz oynatmayacaksak devre arası oynayacağı süper lig veya o ayarda bir takıma gitmesi lazım

atalay bir ara kaybolmustu oyundan ama biraz daha üzerine katmasi gerekiyor

Gencler tabiki iyi oynayamaz, hiyar gibi abileri ile nasil oynacaklar? "

Bu selcuk ile sozlesme imzalinirsa terimin @ ko....rim!!! Yeter ulan, zaten kupa macin geliri ne? Selcuk Mac basi 50bin euro aliyor

S......selcugu, kac senedir yatiyor, aldigi para 10m euro. Sneijder ve melo ise yaslari nedeniyle aldigi maas fazla oldugu icin gonderildi.

Terim den bir bok olmaz artik, bunamis, ucuruma gidiyor ve bizide kendisiyle goturecek

Hulusi ,bunama konusunda sana katılıyorum.

atalay top gelicne guzel işer yapıyo ama cocugu sola hapsettik ne yazık ki,genc futbolcusuna acımayan bi camia

Geri
Üst Alt