ZTK 18/19 5.Tur M:2 | Galatasaray 1-1 Keçiörengücü | MS | 18 Aralık | A2

değişiklik yapmıyosunuz diye kızıyodum yapıncada böyle yapıyosunuz sizin derdiniz ne arkadaş nasıl izliyosunuz bu oyunu..

Torpilli yardımcılardan bu kadar olur ancak. Hocanın yardımcıları amatör ligde td lik yapamaz.

Artik ligee bile Selcukun oyuna girme sebep kalmadi. Top tutmaya yada pas yapabilen oyuncu istiyorsan, girdirirsin Atalayi.

Bi tarafdan FFP, paramiz yok ve genc oyuncu istiyorum deyip, kendi genc oyuncularina sans vermemek baya sacma birsey

Eray kaleci değil ki şuan 27 yaşında ve kulupsüz. Düşün adamı 3.ligden bir takım bile almamış. İşin acı tarafı biz bu Eray denen adamla şampiyonlar liginde Santiago Bernabeu deplasmanına çıktık. Yemin ediyorum Netflix gitsin bu olayı belgesel yapsın eşi benzeri olmayan bir olay.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dünyada hic bir profesyonel takimin oynatmayacagi kaleci ile bernabeuda yine iyi skor almisiz valla 8 falan yemedik neyseki.

Ben anlamıyorum abi düşüncem yetmiyor.. Bok mu var bu muğdatta selçukta tiksindim ulan herifler 75dakikadır sıçıyor evet bildiğin sıçıyor ama maçtan çıkan kim ortaya geçince şov yapan Atalay..
Severler böyle işi bir gençleri izleyelim dedik içine ettiler yine..

cihan can ağabey kahvehaneden gelmiş
piştiden kaldırmışlar adamı

Ulan kafayı yiyecem kupa maçında bile sinir edebiliyor beni teknik heyet yaptığı değişiklikler sayesinde

Ben kaç gündür bekliyorum Atalay 'ı şöyle doyasıya bir izleyim diye ilk yarı sol kanada hapsettiler ikinci yarı gayet iyi de oynarken oyundan aldılar çocuğu

Mustafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoca once o yardimci ekibini degistirecek diye bosuna demedik

Senin Ömer muğdat diye ben ta... 19 yaşındaki çocuğun attığı pasa bak bir de şu 2 şabana

Eray kaleci değil ki şuan 27 yaşında ve kulupsüz. Düşün adamı 3.ligden bir takım bile almamış. İşin acı tarafı biz bu Eray denen adamla şampiyonlar liginde Santiago Bernabeu deplasmanına çıktık. Yemin ediyorum Netflix gitsin bu olayı belgesel yapsın eşi benzeri olmayan bir olay.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gareth Bale nin frikiğini kafasıyla çıkarmaya çalışmıştı :)

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt