Serhan Girici
Kırmızı Üye
- 25 Şubat 2010
- 1.428
- 245
- 333
is yok guc yok, kecidurtengucu maci izliyorum bosluktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
is yok guc yok, kecidurtengucu maci izliyorum bosluktan
Türkiye’de maç spikerliği yapmayı bilen bir tane adam yok! Adamlar maçı radyoda anlatır gibi anlatıyorlar. Gördüğümüz şeyleri anlatıyor adam resmen!
“Topu kaptırdı, defans müdahale etti, top şuna çarptı, kafa vuruşu, orta sahada top kaybı”
O kadar önemli paslar, hatalar yapılıyor oyuncunun adı çok nadir söyleniyor. Bize oyuncu adları söylensin, pozisyona girildiğinde heyecan yapabilirler!
Sen de haklısın kardeş. Pas verseler süper oynayacaklar. Hepsi leş işte kabul edelim. Bi Ozan çıktı sayılır.pas mı veriyolar ki gençlere ömer,muğdat,selçuk pas vermiyolar gençlere nasıl izliyosun maçı...
alman kanalindan bakiyorum yemin ederim keciögren hakkinda cok sey ögrendim. erdi yi felan
doğrusunu öğrenmek iiçin baglanalım : @Yiğit KaragözMaicon kariyi swinger partisindemi bastı nedir geçen yıl kaya gibi oynayan herif mayına döndü
Eren'in de Sinan'ın da MK. Ama bu gençler de daha olmaz. Gerçekten kötüler. Kötü bir takımla dahada dibe giderler. Sanki Fatih hoca gençleri oynatmayı istemiyor hiç. Yemeyelim birbirimizi.Hepsini aynı anda süper ligde maçta oynat demiyoruz. Emin ol tecrubelilerin arasına yunusu fln sıkıştirsak senin o kanser eden topcun erenden sinandan daha iyi oynar
1.9m TL - 2 yil H.U.O.Selcukla 1 milyon TL ye bile sozlesme yenilenirse benim icin yonetim de FT de biter!